kao u bajci

Rapsodija u bijelom: Adriana Đurđević pohvalila se božićnim ugođajem u domu koji dijeli s našim nogometašem

18.12.2020 u 12:47

Bionic
Reading

I djevojka nogometaša Duje Ćaleta-Cara spada među one koji su odlučili ranije okititi bor i stvoriti ugodno blagdansko ozračje u njihovom stanu u Marseilleu, te naravno, pohvaliti se svime na Instagramu

Dubrovkinja je postala zvijezda društvenih mreža kada se doznalo da je osvojila domaćeg nogometaša Duju Ćaletu-Cara. Pravnica i wagsica voli pokazivati njihovu idilu, a sad je otkrila kako izgleda blagdanski ugođaj kojeg je priredila.

  • +5
Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Pozirala je dobro raspoložena, odjevena od glave do pete u bijelo kraj božićnog drvca također u bijeloj boji, kakvog su ona i Duje Ćaleta-Car imali i prošle godine. I ovog puta na njemu su svoje mjesto pronašli zanimljivi bijeli i svijetloružičasti ukrasi - kuglice, mašnice, polarni medvjedići i likovi Djeda Božićnjaka.

Ranije se Adriana pohvalila bogato ukrašenim adventskim vijencem u zlatno-rozoj kombinaciji. 'Svijeća Nade. Prva nedjelja došašća', napisala je uz fotografiju na kojoj se udobno namjestila na kauču u bijeloj pidžami na točkice.

Par je prošle božićne blagdane proveo u Adrianinom rodnom Dubrovniku, dok su Novu godinu dočekali u svom raskošno uređenom domu u Francuskoj.