SLAVNA POTVRDA

Boje lakova za nokte i manikure koje će biti veliki hit u narednim mjesecima

18.09.2020 u 10:55

Bionic
Reading

Po pitanju manikure ovo je ljeto bilo nepobitno šareno. Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, naš feed na Instagramu vrvio je raznobojnim manikurama koje su se satojale od nošenja različitih boja na svakom noktu ili klasične francuske manikure kakvu su ponovno uspjele popularizirati dame poput slavnih američkih sestara Hadid

Pomama za umjetnošću uređivanja noktiju najavljuje snažan povratak laka za nokte, pomalo zapostavljenog prethodnih sezona u korist ruževa za usne, a poznate figure iz beauty industrije otkrivaju koje će boje postati veliki hit u narednim mjesecima.

Jesensko-zimske boje lakova

Kako odabrati pravi lak za nokte, pitanje je koje si često postavljaju ljubiteljica umjetnosti uređivanja noktiju, a sudeći prema mišljenju beauty eksperta, u novoj sezoni jesen/zima sve će se vrtiti oko igre suprotnostima i korištenja različitih nijansi lakova s karakterom, lakih i sofisticiranih za nošenje.

Marian Newman, poznata britanska profesionalka na području nail arta, ove jeseni kladi se na popularnost lakova za nokte u tamnoljubičastim, lila tonovima, nijansama nude i navy plavoj boji koje, u konačnici, predstavljaju elegantan kontrast klasičnom, crvenom laku za nokte.

Jesensko-zimske manikure

'Za mene ništa ne nadmašuje lijepu sjajnu tamnu boju laka, no mat verzije istih mogu biti podjednako šik odabir. Šljokice kao detalj su i dalje u modi, no ne po cijelom i po svim noktima', ističe Newman pritom otkrivši kako će u novoj sezoni jese/zima veliku popularnost uživati takozvana 'degradirana manikura' koja se odnosi na nijansirane nokte i najbolje funkcionira s kontrastnim bojama.

Navedeni trend nedavno je doživio i afirmaciju od strane 24- godišnje po zvijezde Due Lipe koja se odlučila za plavo-ružičastu manikuru u maniri ombre tijekom nastupa na glazbenom festivalu Sunny Hill na Kosovu, rodnoj zemlji svojih roditelja.

Ponuda trendovskih boja lakova