SAM SVOJ MAJSTOR

Želite urediti nokte kod kuće? U tome će vam pomoći ovi tutorijali za najljepše manikure koje ćete poželjeti kopirati

15.04.2020 u 12:31

Bionic
Reading

Vijest o zatvaranju frizerskih i kozmetičkih salona mnoge su žene prihvatile sa željenjem. No, nije sve tako crno. Vaši prirodni nokti odmorit će od gelova i trajnih lakova, a možda u izolaciji i naučite neke nove vještine koje niste ni znali da posjedujete. Primjerice, odraditi vrhunsku manikuru u svoja četiri zida poput profesionalca

Lijep je taj osjećaj kad se nakon dugog dana prepustimo u ruke kozmetičarke koja umjesto nas odradi sav ona zamoran proces oblikovanja, skraćivanja i lakiranja noktiju, no istina je da to možete i sami uz malo truda. Dokaz da vam nije potreban profesionalan pribor za odrađivanje efektne i originalne manikure kod kuće, dokaz su ovi inspirativni tutorijali koje smo pronašli na YouTubeu.

10 jednostavnih tehnika ukrašavanja noktiju kod kuće

Ova slatka i razigrana manikura idealna je za sve one koje vole originalan izgled noktiju te nerijetko isprobavaju nove trendove. Sve što vam treba vjerojatno već imate kod kuće, poput čačkalica, aluminijske folije i naravno lakova za nokte.

10 tehnika ukrašavanja noktiju kod kuće Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

22 jednostavne ideje za manikuru

Ovaj video otkriva neke korisne trikove koji će vam pomoći skratiti i olakšati proces lakiranja noktiju i sušenja laka, ali i dati neke ideje za originalnu manikuru kao iz salona.

22 jednostavne ideje za manikuru Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

5 jednostavnih ideja za proljetnu manikuru

Ako već duže vrijeme želite naučiti kako na noktima oslikati cvjetiće ili volite pastelne boje i šljokic, ovo je video za vas.

5 jednostavnih ideja za proljetnu manikuru Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

5 načina za postizanje ombre manikure

Kozmetičarke imaju svoje načine kako postići ombre manikuru koja je posljednjih godina osvojila svijet, a ovaj video omogućit će vam da i sami isprobate ombre tehniku u svoja četiri zida.

5 načina za postizanje ombre manikure Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

100 ideja za manikuru kao iz salona

Ako jpš uvijek niste pronašli manikuru koja vas je oduševila, u ovom videu sigurno ćete pronaći svog favorita.

100 ideja za manikuru iz snova Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

10 ideja za manikuru uz pomoć čačkalice

Ako vam treba jednostavan, jeftin i odmah dostupan alat kojim biste oslikali svoje nokte u izolaciji, čaškalica je odlično rješenje. U videu pogledajte koje sve motive motive oslikati koristeći se čačkalicom.

10 ideja za manikuru uz pomoć čačkalice Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube