pripremite uvijače

Bob baš nikada ne izlazi iz mode, a ova verzija kosi daje željeni volumen

03.05.2022 u 15:10

Bionic
Reading

Bob frizura pjevačice Selene Gomez vječna je inspiracija, a sada je predstavila novu verziju svoje hit frizure koja donosi sjajnu dozu volumena

Instagram Selene Gomez izvor je sjajne inspiracije za odličnu frizuru i blistav make-up koji se doista isplati kopirati. Selena je sada predstavila odličnu frizuru, bob sa šiškama koji donosi tako željeni volumen.

Kada bismo morali odabrati samo jednu hit frizuru, odabir bi zasigurno pao na bob, frizuru koja dolazi u brojnom varijacijama i sjajno pristaje baš svakom obliku lica i teksturi kose. Kada su u pitanju bob frizure prava kraljica stiliziranje kose je Selena Gomez. Naime, glumica je do sada pokazala više varijanti ove trendi frizure, a od razbarušenog pa do zalizanog boba, baš svaki izgled je bio vrijedan kopiranja.

Sada je Selena pokazala potpuno novu verziju klasične frizure koja donosi veliki volumen. Nazvana 'big curls bob' ova frizuru odlikuje glamurozni izgled i holivudske vibracije, a predstavlja sjajan izbor za posebne prilike jer je, za razliku od običnog boba, nešto malo kompliciranija za oblikovanje.

Kako oblikovati bob s naglašenim kovrčama?

Savršen alat za oblikovanje ove frizure su klasični uvijači za kosu, a upravo se ovaj način stiliziranja kose vraća na velika vrata jer su voluminozne frizure u stilu 70-ih popularnije no ikada. Isto vrijedi i za glamurozne kovrče kakve ih nosi Selena Gomez. Stiliziranje kose uvijačima oduzima malo više vremena od upotrebe okrugle četke i fena za veći volumen, no zbog krajnje rezultata doista vrijedi uložiti malo više vremena i truda. Trik prilikom oblikovanja ove frizure je da samo vrhovi trebaju biti uvijeni. Stoga pazite da namotate samo polovicu kose. Drugim riječima, počnite od vrhova, zarolajte do pola, a zatim zakačite uvijač.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Iako ne možemo odvojiti pogled od boba Selene Gomez, iza njezine najnovije objave na Instagramu krije se važna poruka. Ispod objave je napisala: 'Kako bismo započeli Mjesec svijesti o mentalnom zdravlju, u partnerstvu smo s našim prijateljima Mental Health First Aid pokrenuli kampanju Your Words Matter tvrtke Rare Impact kako bismo educirali o snazi riječi kada govorimo o mentalnom zdravlju.

Riječi koje koristite imaju više snage nego što mislite. Oni mogu povećati stigmu povezanu s mentalnim zdravljem, što može spriječiti ljude da potraže pomoć koja im je potrebna. Kada shvatimo da je naš izbor riječi važan, možemo pozitivno utjecati na one oko nas. Bilo da dijelite ili odgovarate, važno je voditi računa o odabiru riječi.

Tijekom cijelog mjeseca koristit ćemo našu platformu za dijeljenje resursa, isticanje stručnih uvida i podizanju svijesti o moći riječi. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u destigmatizaciji mentalnog zdravlja.'