TJEDNI HOROSKOP

Blizanci, Lavovi, Vage i Strijelci plijenit će pažnju suprotnog spola, Rakovi bi mogli postati samci

13.08.2018 u 06:41

Bionic
Reading

Šarmantni i puni komplimenata, Blizanci, Lavovi i Vage u narednom će tjednu uživati u koketiranju i zavođenju osvajajući naklonost onih koji im se svide. Naklonost pripadnika suprotnog spola uživat će i Strijelci, a njima će posebno zanimljivi biti stranci. Rakovi više neće imati volje i snage boriti se za vezu koja je odavno izgubila svrhu. Ipak, dođe li do prekida, veliki su izgledi da on neće biti konačan

Ljubavna zbivanja kod Ovnova bit će sve samo ne mirna i skladna. Suočavat ćete se s partnerovim promjenama raspoloženja, a najviše ćete se svađati oko posla i novca. Bit će vam iznimno važno da vas na poslu cijene. Ako mislite da to nije slučaj, povući ćete se u sebe i biti frustrirani. Pazite se odluka donešenih u ljutnji!

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitajte ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odnosi Bikova s bližnjima bit će zategnuti, no sredinom tjedna ukazat će vam se prilika da izgladite nesporazume. Unatoč problemima s koncentracijom, izbjeći ćete veće probleme. Nije vrijeme za veće kupoprodajne akcije, kao ni za ulaganje novca u nove projekte. Pazite na prehranu i klonite se suviše masne hrane.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će uživati u koketiranju i zavođenju. Neće vam biti teško osvojiti naklonost onoga tko vam se sviđa iznimnim šarmom i dijeljenjem komplimenata. Na poslu ćete se svjesno koristiti šarmom, a pogotovo ako ste svjesni da vam nedostaje znanja ili iskustva. To će vam polaziti za rukom pa su pred vama brojne zanimljive mogućnosti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neki će se intimni odnosi Rakova naći pred krahom. Nećete više imati volje i snage boriti se za vezu koja je odavno izgubila svrhu. Novac će vam samo kliziti iz ruku, a najviše ćete trošiti na zabavu i izlaske. Krajem tjedna izbjegavajte ulaziti u suradnju s nekim u koga nemate povjerenje.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Lavovima je ugodan i zanimljiv tjedan ispunjen zabavom, druženjem i izlascima. Uživat ćete popularnost u društvu, a osobito omiljeni bit ćete među pripadnicima suprotnog spola. Izgledan je flert na putovanju. Snalažljivost i naglašen intelekt omogućit će vam da svaki problem brzo riješite te se izvučete iz potencijalno neugodnih situacija.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će poboljšati odnos s partnerom. Iako nećete mnogo komunicirati, razumjet ćete se na podsvjesnoj razini pa među vama neće biti nesuglasica. Porast energije omogućit će vam savjesno izvršavanje radnih zadataka. Ponekad ćete se osjećati izgubljeno u moru nagomilanih obaveza.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Privlačne i koketne, Vage će uživati naklonost pripadnika suprotnog spola. Pred samcima je uzbudljiv ljetni flert, dok će Vage u dugim vezama proslaviti zaruke ili novosti o dolasku prinove. Ako ste se vratili s godišnjeg odmora, na poslu će vas dočekati gomila zadataka koji će iziskivati rješavanje.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpionima će trebati puno mira i samoće kako bi se oslobodili od nakupljenog stresa. Izolirat ćete se od svih i opuštati se uz knjigu ili omiljenu glazbu. Povećana je mogućnost obnove veze s bivšim partnerom. Niska koncentracija otežat će vam izvršavanje poslovnih zadataka. Unatoč tome, nećete imati mira dok ne obavite sve što se od vas očekuje.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će ostvariti brojne kontakte s pripadnicima suprotnog spola, a posebno će zanimljivi biti stranci. S nekim iz druge države satima ćete razgovarati, a nakon što se bolje upoznate, past će i prvi poljubac. Mogući su zastoji na poslu i otežana komunikacija s klijentima, no iz svake ćete situacije znati izvući ono najbolje. Nećete dozvoliti da vas izazovi uspore.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci neće biti spremni razgovarati s partnerom o problemima koji vam ugrožavaju vezu. Bit će vam lakše pretvarati se da je sve u redu, no takav pristup samo će vas još više udaljiti jedno od drugog. Više ćete razmišljati o napredovanju ili osamostaljenju. Iako nije pogodan trenutak da to pretočite u djelo, sjajno je vrijeme da počnete djelovati u tom smjeru.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred usamljenim Vodenjacima su novi ljubavni početci. Prepustite se osjećajima i nemojte dozvoliti da vam nečije uplitanje umanji sreću i zadovoljstvo. Susretat ćete se s ljudima koji će biti neljubazni ili teški za suradnju. Morat ćete uložiti puno više truda i strpljenja ako želite izbjeći nesporazume. Pazite se neiskrenih ljudi i sumnjivih obećanja!

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe, čuvajte se zamršenih odnosa. Iako će vam goditi udvaranje bivšeg partnera ili nekoga tko je već u vezi, imajte na umu da vam takva veza u konačnici neće donijeti ništa osim briga i problema. Pred vama je naporan tjedan u kojem ćete se morati posvetiti zadacima koje ste dosad uspješno odlagali, a na leđa će vam pasti i dio zadataka kolege koji je na godišnjem odmoru.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia