VENERA U VAGI

Zavladala je romantika, a najviše će to osjetiti Blizanci, Vodenjaci, Lavovi, Strijelci i Vage

08.08.2018 u 06:47

Bionic
Reading

U ponedjeljak 6. kolovoza Venera je ušla u Vagu i zasula cijeli zodijak čarobnim prahom romantike. Zahvaljujući Veneri u znaku ljubavi i estetike prigušena svjetla, cvijeće, balade, lagani ples i druga tipična obilježja romantike postat će uočljivija. Ljudi koji se susreću imat će veću želju za darivanjem, suradnjom, kompromisima i sagledavanjem situacije s tuđe točke gledišta

Venerine vibracije rasprostiru idealizam i povećan smisao za pravdu. Razmišljat ćete o pojmovima poštenja, ravnopravnosti i ravnoteže u raznim kontekstima - osobnim odnosima, radnoj sredini i društvu kao cjelini. U više navrata naći ćete se u dvojbi između popuštanja radi mira i borbe radi pravde.

Samci postaju gladniji ljubavi

Ako ste solo žudjet ćete da se s nekim povežete, a ujedno će vam biti lakše zaljubiti se. Mogli biste pasti na nečiju efektnu riječ ili gestu i zaključiti da je ta osoba stvorena za vas. Vaša opčinjenost neće vječno potrajati pa je bolje da realno procijenite kakav je vaš predmet žudnje prije nego što biste kročili u vezu.

U ovom razdoblju stvaralačko nadahnuće i smisao za estetiku bit će povećani. Tko se bavi umjetnošću, bilo profesionalno ili amaterski, bit će produktivniji nego u prethodnim tjednima. Kulturne ustanove poput čitaonica, muzeja, galerija, kazališnih i koncertnih dvorana bit će solidno popunjene. Čak će i oni koji inače izbjegavaju kulturne manifestacije biti potaknuti da prisustvuju nekom eventu ili nabave umjetničko djelo, makar reprodukciju.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok je u Vagi, Venera će biti naklonjena Blizancima, Vodenjacima, Lavovima, Strijelcima i samim Vagama. Oni će imati lakši put do ljubavnog ushićenja, više umjetničkog i dizajnerskog talenta, kao i istančanije oko za estetske detalje. Venera će ući u Škorpiona 9. rujna, ali ljubavi koje se rode u idućih mjesec dana neće izblijedjeti.