MODNA KOLABORACIJA

Biste li nosili crocsice na petu? Dolaze u četiri boje, a cijena im je poprilična

29.10.2021 u 14:06

Bionic
Reading

Demna Gvasalia, kreativac koji stoji iza fashionisticama omiljene Balenciage već je dobro poznat po svojim neobičnim modnim rješenjima, a ako ste se pitali kako bi popularne crocsice izgledale u ženstvenijoj verziji, evo odgovora

Nakon što je osjebujni Gruzijac Demna Gvasalia 2015. postao kreativni direktor poznatog uksuznog brenda Balenciaga, nitko nije sumnjao da će njegove provokativne ideje izazvati brojne reakcije, kako pozitivne tako i negativne.

Ako ste u potrazi za neobičnim komadom u kojem ćete sigurno privući poglede na gradskim ulicama ove jeseni i zime, možda su ove cipele s potpisom Balenciage baš za vas.

Po cijeni od 495 eura odnosno oko 3700 kuna, i vi možete postati ponosna vlasnica ekstravagantne verzije prepoznatljivih gumenih natikača s rupicama i to na petu.

Radi se o drugoj suradnji poznatog dizajnera rođenog u Gruziji koji u modnom svijetu slovi kao kreativac kojem uspijeva nemoguće: transformacija pomalo neuglednih komada u vrhunske Haute Couture predmete žudnje (sjetimo se samo njegovog redizajna obične plastične vrećice za šoping u predmet obožavanja modnih influencerica i vladarica Instagrama).

Za Gvasaliju doista u modnom svijetu nema granica, što je ponovno dokazao svojom drugom suradnjom s Crocsom.

Tvorac koncepta 'ružnih cipela' te željenog i imitiranog modela tenisica 'Triple S' Crocs je na reviji Balenciaga proljeće/ljeto 2022. predstavio crocsice s petom koje možete već kupiti na web stranici brenda.

  • +14
Balenciaga Izvor: Profimedia / Autor: _. / Avalon / Profimedia

Model, nazvan Madame Crocs, dostupan je u četiri boje (zelena, bubblegum roza, crna i bijela) i sudeći prema dosadašnjem uspjehu njegovih proizvoda, bit će razgrabljen.