CARMEN GIMENO

Casual stajling: Vesele tenisice, lepršava haljina i dugi kardigan savršen su spoj bez obzira na dob

29.10.2021 u 12:50

Bionic
Reading

Nikad dosta dobrih modnih kombinacija, a jedna od omiljenih destinacija kad su u pitanju odlična modna rješenja je i Instagram profil kraljice stila, pedeset plus influencerice Carmen Gimeno

Modni svijet više nije rezerviran samo za mlade influencerice, a među damama zrelije dobi koje briljiraju genijalnim outfitima je zasigurno i Španjolka Carmen Gimeno.

Sjedokosa influencerica s nevjerojatnom lakoćom niže fantastične stajlinge jedan za drugim, pa je svoje brojne obožavatelje oduševila još jednim jednostavnim, ali detaljno promišljenim lookom za koji je zaslužila samo najbolje ocjene za stil.

Carmen koja je dobro poznata po tome što sjajno kombinira komade iz svima pristupačnih brendova s dizajnerskom odjećom, velika je ljubiteljica tenisica i ima zavidnu kolekciju.

  • +16
Tenisice koje se nose uz hlače širokih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovoga se puta omiljena pedeset plus modna ikona odlučila za tenisice vedrih boja koje je nabavila pomalo neočekivano, na odjelu Zara Kids.

Upečatljive tenisice modernog 'sportskog' izgleda vješto je sparila s dugim bijelim kardiganom s motivom efektnih pletenica (također Zara, ali za odrasle) i lepršavom haljinom u istom tonu.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu, Carmen ispričala kako nikad nije ni pomišljala da će postati pedeset plus influencerica.

'Počela sam objavljivati na Instagramu iz čiste zabave. Iznenadila sam se koliko me je ljudi počelo pratiti i zahvalna sam na tome. Mislim da je ključni trenutak bio i kad sam odlučila prestati bojati sijedu kosu što se jako svidjelo mnogima. Bio je to oslobađajući trenutak za mnoge druge žene. Potaknula sam ih i ohrabrila', rekla je Carmen koja uvijek ističe kako se svatko može odijevati kako mu se sviđa bez obzira koliko ima godina.