U TOP FORMI

Hvali se vitkom figurom: Dua Lipa odvažila se za kombinaciju koju bi se malo tko usudio nositi

29.10.2021 u 13:28

Bionic
Reading

Dua Lipa, 26-godišnja glazbenica kosovskih korijena, dobro je poznata po svojem neobičnom stilu, nerijetko nadahnutom i komadima iz 80-ih i 90-ih

Na svojem Instagram profilu gdje ima nevjerojatnih 74.1 milijuna pratitelja, nagrađivana glazbenica pokazala je neobičnu kombinaciju koju bi se malo tko usudio nositi.

Riječ je o odvažnom topu i odgovarajućim hlačama od prozirne tkanine s potpisom francuskog kralja ekstravagancije Jean Paula Gaultiera, što je vitkoj Dui koja se svojedobno bavila i modelingom, savršeno pristajalo naglasivši njezinu zavidnu liniju.

Top i hlače 'Tennis Costume' ukrašeni plavim detaljima u obliku mrlja, inspirirani su razigranim trendovima 90-ih što je za Duu jedno od najomiljenijih modnih razdoblja.

Upravo su ovakvi kompleti postali must have ove sezone, a u njima smo vidjeli mnoge poznate dame poput Olivije Rodrigo, Lottie Tomlinson ili Jade Thirlwall, a sudeći po svemu, obožavateljica takvih kombinacija je i lijepa brineta.

Vlasnica hita 'One Kiss' veselo je pozirala u plavo-smeđem topu i hlačama na londonskim ulicama ostavljajući malo toga mašti na volju.

  • +4
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

Inače, prošlog tjedna, Dua se uputila u studio kako bi nastavila raditi na novom materijalu za koji niti ne sumnjamo kako neće postići ogroman uspjeh. Naime, hvaljena glazbenica je nedavno zasjela na prvo mjesto britanske ljestvice singlova s pjesmom Cold Heart (Pnau Remix) zahvaljujući suradnji s Sir Eltonom Johnom. Pjesma je zauzela prvo mjesto nakon tri uzastopna tjedna na drugom mjestu na ljestvici Official Charts Company i zabilježila je nevjerojatnih 5,9 milijuna streamova!

Elton John je pak proslavio uspjeh tog singla fotografijom objavljenom iz bolnice gdje se oporavlja nakon nedavne operacije kuka.