CHIC DODATAK

Birkinica nakon Margaux dobila novu konkurenciju: Ova elegantna i praktična torba osvaja chic detaljem

28.02.2024 u 05:57

Bionic
Reading

Modni dodaci su neophodni da bi svaki stajling bio ljepši, potpuniji, zanimljiviji...

Među tim modnim dodacima na ljestvici popularnosti zasigurno se, osim cipela, nalaze torbice, a one mogu posve transformirati stajling i dati mu posve novo ruho.

Fashionistice se, dobro je poznato, ne mogu zasititi tih neodoljivih dodataka, a talijanska kuća Prada lansirala je prekrasan model u koji se nije teško zaljubiti - Prada Buckle Bag.

tjedan mode u milanu

Povratak u prošlost: Prada na velika vrata vraća suknje do koljena i uštogljenu eleganciju

Pogledaj galeriju

Pradin model s kopčom, s kojim se nedavno prošetala britanska glumica Lily James, a koju smo gledali i kao Pamelu Anderson u mini seriji 'Pam & Tommy', na najbolji način spaja klasičan dizajn s modernom vibrom.

Ova privlačna torba dolazi u nekoliko veličina i nijansi te izgleda odlično i ako je kombinirate, kao Lily, s pufericom i trenirkom, ali bez problema bi se dobro uklopila i u neki business look.

Riječ je o jednoj od najtraženijih torbica u 2024., a lijepa brineta odlučila se za varijantu u boji konjaka.

Divna torba prvi put je viđena na modnoj reviji S/S 24 talijanskog brenda te je već sad jako tražena, a Lily se odlučila za najveću veličinu. Postoji i mala i srednja varijanta u bijeloj i crnoj boji.

Svojim dizajnom podsjeća na klasičan stil, poput popularne birkinice francuske kuće Hermès ili upečatljive torbe Margaux obožavanog brenda The Row, koje se savršeno uklapaju u aktualne trendove tihog luksuza, a kako je bezvremenskog izgleda, niti ne sumnjamo u to da ćemo je još dugo viđati na modnoj sceni.

Ako ste se iz ovih stopa zaljubili u ovu lijepu torbu, morat ćete izdvojiti popriličnu svotu za nju - vrtoglavih 5620 eura.