dominacija kože se nastavlja

Oduševila promjenom stila: Brigitte Macron blista u genijalnom kaputu

27.02.2024 u 11:34

Bionic
Reading

Supruga francuskog predsjednika odavno je postala ikona stila čiji nas elegantni stajlinzi nikad ne iznevjere, a sada se odlučila na jedan trendovski komad avangardnog detalja

Brigitte Macron, prva dama Francuske, ponovno je pronašla način da nas sve zadivi svojim modnim odabirom, koji je kao uvijek bio dobitan spoj elegancije, minimalizma i luksuza, no ovoga puta u malo drugačijem stilu.

U susretu s francuskom ministricom turizma Olivijom Gregoire osvanula je u pomalo neočekivanom izdanju, noseći dugačak crni kaput od kože. Ovaj komad isticao se avangardnim volanima okrenutima prema unutra, duž prednjeg dijela, dok se ispod njih nazirao tanak patentni zatvarač.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Iako nije tajna da favorizira crnu boju, uz druge neutralne nijanse, supruga Emmanuela Macrona ipak je sve iznenadila ovim futurističkim modelom koji predstavlja odstupanje od njenog stila, oslonjenog na klasične, bezvremenske komade kao što su minimalistički kaputi i sakoi čistih silueta.

No, čini se kako se nije mogla odoljeti trendovskim kožnim kaputima koji su zaludili modne ovisnice ove sezone, a koje ih nose u baš svim dizajnom i dužinama - od mini krojeva do duljine gležnja te od raskošnih bordo ili tamnozelenih do ovakvih neutralnih tonova koji su beskrajno svestrani.

  • +2
Sydney Sweeney u bordo kožnom kaputu Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Među onima koji bi mogli biti 'krivi' za ovu promjenu stila vrlo vjerojatno je njen stilist Nicolas Ghesquière, inače dizajner Louisa Vuittona, koji joj nerijetko sugerira modne komade u skladu s raznim prigodama.

'Jedna od tajni njenog stila jest pokušaj slanja poruke svojoj odjećom. Uz to, ona ima savršenu figuru i veličanstven govor tijela te je iznimno velikodušna i inspirirajuća osobnost', rekao je Francuz u nedavnom intervjuu.

BRIGITTE MACRON

Prva dama od glave do pete u hit boji sezone, u kojoj je tako lako izgledati chic i luksuzno

Pogledaj galeriju