mladolik izgled i s 50

Monica Lewinsky izgleda bolje nego ikad; osvanula je u senzacionalnim izdanjima

27.02.2024 u 12:24

Bionic
Reading

Aktivistica i spisateljica bila je prisiljena okončati vezu s Billom Clintonom 1997. godine te se od tada rijetko pojavljivala u javnosti. Mnoge je stoga iznenadila njena kampanja za Reformation u kojoj je osvanula u nizu zapanjujućih stajlinga

Monica Lewinsky i danas slovi za najpoznatiju ljubavnicu na svijetu, a 29 godina nakon afere s Billom Clintonom, radikalno je promijenila izgled te u dobi od 50 godina izgleda - nikad bolje.

Aktivistica i spisateljica odlučila se na promjenu looka koja je najviše do izražaja došla u posljednjoj reklamnoj kampanji brenda Reformation.

Lewinsky u njoj potiče žene na izlazak na birališta uoči nadolazećih predsjedničkih izbora u Americi te ih poziva da svoj glas daju odvažno i sa stavom.

'Ovdje smo kako bismo vas podsjetili da je moć u vašim rukama', stoji u opisu objave koju potpisuju Monica Lewinsky i vote.org.

U nizu fotografija osvanula je u senzacionalnim izdanjima - od vatreno crvenog outfita preko chic crne haljine bijelih točkica do zavodljivih biznis izdanjima u kojima, mora se priznati, baš nitko ne bi naslutio da je ušla u šesto desetljeće.

U proteklom desetljeću, Lewinsky nismo često imali prilike vidjeti jer je nakon završetka afere sve više izbjegavala izlaske u javnost. S predsjednikom Clintonom bila je u vezi od 1995. do 1997. godine, a za aferu se saznalo nakon što je njena bliska prijateljica tajno snimala njihove razgovore.

Monica Lewinsky Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedavno smo je imali prilike vidjeti u jednom od rijetkih dolazaka na javne manifestacije na kojem se pojavila u rokerskoj jakni sa šljokicama i hlačama visokog struka, a poglede je plijenilo i njezino mladoliko lice.