MICHELLE PFEIFFER:

'Bila sam u sekti koja je tvrdila da možemo bez vode i hrane'

03.11.2013 u 13:49

Bionic
Reading

Glumica Michelle Pfeiffer priznala je da se svojedobno priključila sekti koja je vjerovala da se može živjeti bez hrane i vode

U otvorenom intervjuu slavna holivudska glumica Michelle Pfeiffer rekla je da je sa 20 godina, kad je tek došla u Hollywood, bila na dijeti na kakvu se nijedan čovjek ne može naviknuti i da ju je psihološki kontrolirao ‘vrlo moćan par’.

Naime, nagovorili su je da se priključi sekti koja je vjerovala da sve potrebno dobiva od Sunca, da ne treba ni jesti ni piti. Danas, 35 godina kasnije, priznaje da ju je spasio njezin prvi muž, glumac Peter Horton.

‘Trebalo mi je da shvatim da sam dio sekte. Sve su željeli kontrolirati. Nisam živjela s njima, ali sam puno vremena provodila ondje i uvijek su mi govorili da bih trebala dolaziti češće. Za svaki sat proveden s njima sam plaćala pa me sve to skupa financijski iscrpilo’, rekla je Michelle.

Majka dvoje djece i ponosna veganka kaže da je konačno pronašla unutarnji mir. Sadašnjeg muža, Davida Kellyja, upoznala je u periodu kad je kao samohrana majka usvajala dijete, najstariju kćer Caudiju Rose (20). Osim nje, biološki su roditelji 19-godišnjeg Johna Henryja.