TJEDNI HOROSKOP

Bikove će privući netko s kime surađuju, Rakovi će patiti od nesanice, a Djevice bi se trebale osloniti na intuiciju

06.08.2018 u 06:37

Bionic
Reading

Ovnove koji su samci čeka tjedan u kojem će se imati čemu radovati, a jedno poznanstvo počet će se razvijati u romantičnom smjeru. Rakove čekaju mogući zastoji vezani za isplatu plaće ili povrat poreza, dok Vage očekuje tjedan ispunjen ljubavnom srećom pa će se mnogi parovi odlučiti na ozakonjenje veze, dok će se samci do ušiju zaljubiti u nekoga koga upoznaju na ljetovanju

Ovnovi koji nisu u vezama imat će se čemu radovati. Jedno poznanstvo počet će se razvijati u romantičnom smjeru. Iako će ih to iznenaditi, neće se opirati osjećajima. Savjetuje im se da ulože više truda u održavanje dobrih odnosa s kolegama ili nadređenima. Uskoro će im zatrebati njihova pomoć i podrška pa neka pametno odigraju karte.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitajte ovdje.

Bikove očekuju obiteljski problemi: pred njima su brojni sukobi s bližnjima pa bi bilo dobro da se ne dotiču teških i osjetljivih tema. Samce će privući netko s kime surađuju. Pripadnicima ovoga znaka koji se bave uredskim poslom ili žele pokrenuti novi projekt spora birokracija zadavat će probleme.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će zračiti posebnim sjajem, na koji nitko neće ostati ravnodušan. Pripadnici suprotnog spola stalno će ih oblijetati, što će dovesti do poznanstva koje će ih ispuniti velikom nadom. Odlično će se snaći u poslovima koji iziskuju razvijene intelektualne i verbalne sposobnosti. Blizanci bi trebali pronaći vremena za sport i rekreaciju.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi će biti nesigurni i povučeni. Neće se lako otvarati pred drugima pa su mali izgledi da će ovog tjedna započeti novu vezu ili flert. Zauzeti ne smiju dozvoliti članovima obitelji da se petljaju u njihov odnos s dragim/om. Moglo bi doći do zastoja vezanih za isplatu plaće ili povrat poreza, ali bez uzrujavanja, jer će se raditi o običnom nesporazumu.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će uspješno riješiti nesuglasice ako obje strane pokažu spremnost na dogovor. Samci Lavovi bit će neodoljivi pa ne oklijevajte prići onome tko vas privlači! Tijekom ovog tjedna savjetuje im se da više vježbaju strpljenje i toleranciju te da se paze opasnih aktivnosti i sportova.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice će opuštati mir i tišina. Izbjegavat će gužvu i bučna mjesta, a ako su na odmoru, birat će mjesta na kojima nema previše turista. Moguća je obnova odnosa iz prošlosti. Niska koncentracija dovest će do pogrešaka pa neka pripadnici ovoga znaka više puta provjeravaju sve što rade. Morate li donijeti važnu odluku, ne slušajte tuđe savjete, već se oslonite na intuiciju. Starijim pripadnicima znaka preporučuje se da izbjegavaju boravak na velikim vrućinama.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage čeka tjedan ispunjen ljubavnom srećom pa će se mnogi parovi odlučiti na ozakonjenje veze, dok će se samci do ušiju zaljubiti u nekoga koga upoznaju na ljetovanju. Vedri i optimistični pripadnici ovoga znaka neće dopustiti nikakvim zdravstvenim poteškoćama da im pokvare raspoloženje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpione će netko s kim su bliski razočarati nekim postupkom ili izjavom. Iako će biti povrijeđeni, ne bi trebali zahladiti odnose dok ne čuju i drugu stranu priče. Možda se radi o običnom nesporazumu. Izvršavanje poslovnih zadataka oduzimat će im mnogo vremena i energije. Neki će biti primorani odgoditi odlazak na godišnji odmor jer neće na vrijeme dovršiti sve obaveze.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci će biti prijateljski nastrojeni, pa će uživati u sklapanju novih poznanstava. Upustit će se u flert s nekim tko će im ispočetka biti samo prijatelj, no brzo će shvatiti da između njih postoji iskra. Poslovna suradnja s inozemstvom bit će plodonosna i uspješna. Uživat će u aktivnom načinu života, a najviše će ih privlačiti sportovi u kojima će do izražaja doći njihov natjecateljski duh.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarčevi neće biti zadovoljni u vezi, ali neka se suzdrže od stvaranja problema tamo gdje ih nema. Pripadnici ovoga znaka neka ne napadaju partnera samo zato što su umorni ili napeti zbog poslovnih problema. Očekuje ih korist od financijskih ulaganja, no samo ako iza toga stoji mnogo truda i promišljanja.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjake očekuju uzbudljive i značajne promjene. Samci će doživjeti fatalnu ljubav na ljetovanju, dok bi se vezani mogli spontano zaručiti ili čak vjenčati! Premda će ih privlačiti pomisao o osamostaljenju, nije vrijeme za drastične poteze. Stoga bi trebali započeti polako pripremati teren u tom smjeru poboljšanjem odnosa s okolinom i širenjem mreže poslovnih poznanika.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe ovoga tjedna neće imati vremena za sebe, što će ih ispuniti nervozom. Bližnji će im se stalno obraćati za pomoć, koju im neće moći uskratiti zbog snažnog osjećaja odgovornosti. Rado će uskakati u pomoć suradnicima koji se ne snalaze sa svojim zadacima, no neka paze da netko to ne pokuša iskoristiti. Preopterećenost poslom odrazit će se na njihovo zdravlje pa se pripadnicima ovoga znaka savjetuje više odmora.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.