MODNI ADUT

Bezvremenskog su izgleda: Ove udobne sandale s potpisom Zare mogle bi postati veliki ljetni hit

02.03.2021 u 13:43

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana na police trgovina high street brendova ne prestaju pristizati modni noviteti namijenjeni toplijim mjesecima. Brojnim damama omiljena španjolska Zara do danas je lansirala brojne komade kojima se prognozira veliki uspjeh, poput ravnog modela sandala koji predstavlja spoj aktualnih trendova i bezvremenske elegancije

Japanke su se prošle godine vratile na velika vrata, a njihove elegantne inačice i ove će proljetno-ljetne sezone voditi glavnu riječ. Dizajnerska imena poput Toma Forda i Jacquemusa u svoje nadolazeće kolekcije uvrstila su nekoliko elegantnih inačica ove obuće koja je postala sinonim za ljetne mjesece u godini.

Vođena primjerom vodećih dizajnerskih brendova današnjice, brojnim damama omiljena Zara ovih je dana predstavila model ravnih sandala koji dizajnom predstavlja hibrid između elegantnih japanki i otvorene obuće po uzoru na omražene sandale na čičak, a koje će i u narednim mjesecima sloviti za jedan od najpoželjnijih modela obuće.

Zarine kožne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Na ovaj način dizajnerski tim Zare uspio je spojiti dva trendovska modela obuće, a stvoreni model u narednim mjesecima nesumnjivo će zaintrigirati brojne zaljubljenice u modu.

Po cijeni od 400 kuna, ove ravne sandale na vezanje dostupne su u svestranoj crnoj boji, a da će se s lakoćom nositi uz brojne odjevne komade, španjolski high street brend dao je do znanja fotografijama na kojima ih modeli nose uz različite verzije haljina, suknji i hlača namijenjenih proljetnoj sezoni.

Zahvaljujući svojoj platforma peti izgledaju vrlo udobno te posjeduju pravu trendovsku dozu i faktor elegancije po uzoru na modele s visokom potpeticom. Njihov jednostavan i minimalistički dizajn čini ih najsvestranijom i najfunkcionalnijom obućom proljeća, a samim time i pametnom modnom investicijom.