LASKAVI KOMADI

Vizualno izdužuju noge: Ove hlače i traperice iz Zarine ponude isplati se ugrabiti

01.03.2021 u 16:07

Bionic
Reading

Najvažniji trendovi nove proljetne sezone već su zavladali policama trgovina izravno s najprestižnijih međunarodnih modnih pusti. To podrazumijeva, naravno, i kategoriju hlača i traperica. Ukoliko pripadate skupini dama koje se ne mogu pohvaliti visinom, pojedini modeli vašoj silueti u stanju su učiniti uslugu, a jedni od takvih krase aktualnu ponudu popularnog high street brenda iz Španjolske

Hlače i traperice iz Zarine ponude koje vizualno dodaju centimetre

Biti nizak ima svojih prednosti. Modeli hlača i traperica visokog struka predstavljaju glavnog modnog saveznika, a inačice trapezastih nogavica po uzoru na modele iz ludih 70-ih više nisu rezervirani samo za visoke dame.

Kada govorimo o širokim modelima hlača, postoje brojne modeli s dodatnim kvalitetama, a popularni španjolski brend Zara nudi nekoliko modela koji će se izvrsno uklopiti u vašu postojeću kolekciju u ormaru.

  • +5
Bijele hlače na street style zvijezdama Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Skinny traperice trapez nogavica

Tradicionalne skinny traperice mogu izgledati podjednako dobro na niskim i visokim damama, a takozvani low flare model predstavlja pravog saveznika u ormaru dama koje se ne mogu pohvaliti visinom. Upravo jedan takav model u svojoj aktualnoj kolekciji predstavila je Zara, a posjeduje sve karakteristike klasičnih skinny traperica i modela s trapez nogavicama. Upravo zahvaljujući navedenom dizajnu nogavica, pomažu vizualno izdužiti siluetu nogu.

Posljednjih mjeseci svjedočimo velikoj popularnosti takozvanih chinos hlača i sličnih suženih inačica koje se danas smatraju obveznim komadom u bilo kojoj bezvremenskoj garderobi. Navedeni modeloi, a posebice u različitim nijansama boje devine dlake izgledat će izvrsno na niskim damama. Model iz Zarine ponude ističe se fluidnom strukturom te se samim time posebno prilagođava silueti nogu. S dugim i ravnim nogavicama, ove hlače imaju dodatnu kvalitetu.

Mom fit traperice u duhu 80-ih

Trendovi kakvi su obilježili modnu eru 80-ih danas su i više nego poželjni, a navedeno se najbolje očituje po pitanju popularnosti takozvanih maminih traperica. Ravnih nogavica i naglašenog, visokog struka, modeli maminih traperica pomažu u stiliziranju siluete i postizanju vizualnog dojma visine, posebice kombinirani s utaknutom majicom ili pletivom i u paru s cipelama nijanse nude.

Nova verzija tajica

Da je udobnost visoko na listi priroriteta brojnih dama uslijed pandemije koronavirusa već je dobro poznata činjenica, a brojnim damama omiljene tajice danas se, osim udobnošću, mogu pohvaliti i elegantnijim dizajnom. Primjer tomu je model tajica iz Zarine ponude s detaljem dvostrukih zlatnih gumba u maniri mornarskog stila odijevanja, a osim što će darovati potrebne centimetre istovremeno će prikriti tjelesne nesavršenosti zahvaljujući visokom struku.

Jogger hlače u svijetlim bojama

Ukoliko se još uvijek ne želite oprostiti od udobnosti koju pružaju trenirke, postoji elegantnija alternativa u znaku jogger hlača. S detaljem elastične gume na dnu nogavica koje završavaju tik do gležnja, niskim damama u stanju su podariti potrebne centimetre, a posebno zanimljive su inačice u pastelnim bojama poput Zarinog modela idealnog za proljetne mjesece u godini.

Traperice širokih nogavica

Iako brojne dame koje se ne mogu pohvaliti visinom nerijetko izbjegavaju nositi hlače sa širokim nogavicama, postoje inačice koje će svojim krojem odgovarati i niskim damama. Pri kupnji hlača širokih nogavica potrebno je obratiti pozornost na dva vrlo važna detalja a koja se odnose na visok ili srednje visoki struk te na nogavice koje bi trebale biti dovoljno dugačke da se mogu nositi s obućom poput tenisica s platforma dćonom ili gležnjačama s visokom potpeticom. Isto tako, ukoliko je riječ o inačicama od trapera ili tamnoj boji, osjećat ćete se puno stiliziranije.