KUHINJSKI TRIKOVI

Bez puno muke: Evo kako najlakše očistiti drvene kuhače i daske za rezanje

05.03.2022 u 09:17

Bionic
Reading

Drvene kuhače i daske idealne omiljeno su mjesto za nakupljanje prljavštine i bakterija, no zahvaljujući videima koje na svom TikToku profilu objavljuje Tanya Home Inspo, to više nije problem

Gotovo 400 tisuća pratitelja na TikTok profilu Tanya Home Inspo, s nestrpljenjem iščekuje nove video snimke Britanke Tanye Mukendi, u nadi kako će im otkriti još neki mali trik koji će im olakšati svakodnevno čišćenje i slično.

Stoga ne čudi da su među gledanijim snimkama, koje je objavila, upravo oni vezani uz to, a nama su za oko zapela dva, koja će mnogima vjerojatno biti pravo otkriće.

Naime, mnogi u svojoj kuhinji koriste isključivo drvene daske i drvene kuhače za pripremanje raznih jela, a nakon upotrebe, nikada nismo dovoljno sigurni da smo iste dobro očistili.

Uz pomoć savjeta Tanye Mukendi o tome više ne trebamo brinuti. U zdjeli zakuhajte vodu (posao si možete skratiti i olakšati korištenjem kuhala za vodu), a potom u nju stavite malo deterdženta za suđe u koji ćete potom staviti drvenu kuhaču ili drvene daske. 

Ostavite pribor da stoji nekih sat vremena, kako bi sva nečistoća napokon izašla van.