IVA ŠULENTIĆ:

'Bez problema radim s Lukom jer smo prijatelji'

24.11.2011 u 09:57

Bionic
Reading

Voditeljica Iva Šulentić ima pune ruke posla, ali je pronašla trenutak i otkrila nam kakva je razlika između televizijskog i radijskog angažmana te da bez problema surađuje s bivšim dečkom Lukom

Iva Šulentić, poput svake lijepe žene, pazi na svoj izgled pa je došla na predstavljanje jedne nove linije krema za njegu lica. Upravo zbog prirode svog posla, zbog čega je često našminkana, pazi da kvalitetno njeguje kožu, a inače se ne šminka previše.

'Privatno se ne šminkam puno jer volim da koža diše, ali kada to zahtijevaju prilike, stavim sve. Za svakodnevne aktivnosti stavim maskaru i rumenilo, i to je moj maksimum', rekla nam je simpatična voditeljica

Budući da je prije vodila popularnu emisiju 'Briljanteen', češće je imala više make upa, što se promijenilo otkad radi na postaji Totalni FM. Iako se čini da je na radiju lakše raditi nego na TV-u, Iva kaže da je to sasvim drugačije.

'Na radiju ne morate paziti na držanje ili gestikulaciju kao na televiziji, no imate druge stvari. Teško je usporediti, ali na radiju je bitan glas i baratanje tehnikom', rekla je šarmantna Iva.

Premda više nije u vezi s pjevačem Lukom Nižetićem, posao ih još uvijek ponekad spoji. Tako su nedavno zajedno radili na jednom događanju - Iva je bila voditeljica, a Luka je pjevao. Rekla nam je da surađuju bez problema jer su ostali u prijateljskom odnosu, što je lijepo i pohvalno.