SARAH JESSICA PARKER

Baš poput Carrie: Modna ikona ima tajni trik koji vizualno noge čini duljima i vitkijima

10.11.2020 u 15:26

Bionic
Reading

Glumica Sarah Jessica Parker je zahvaljujući ulozi nepopravljive romantičarke Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grad' vremenom i sama postala ikona stila. SJP modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama, a otkrila je i jedan modni savjet koji vrijedi isprobati

Sarah Jessica Parker za mnoge je zaljubljenice u modu i danas veliki je uzor, a dugokosa Amerikanka vremenom se okušala i u modnom biznisu, te je lansirala i svoju liniju cipela.

Svojim efektnim stajlinzima često nas oduševljava, baš kao i kad je na malim ekranima tumačila kolumnisticu i spisateljicu, Carrie Bradshaw s nevjerojatnim osjećajem za modu.

Poduzetna glumica po pitanju mode nikad ne griješi, a baš poput mnogih zaljubljenica u modu obožava nositi traperice koje na njoj izgledaju tako glamurozno.

Svi znamo kako je potraga za idealnim trapericama poprilično mučna, no SJP je otkrila kako se godinama pridržava jednog pravila prilikom kupnje, a to je da bira modele koji su nešto kraćih nogavica i otkrivaju gležnjeve što vizualno izduljuje noge i čini ih vitkijima.

Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Jose A Perez / INSTAR Images / Profimedia

Osim toga, u kombinaciji sa stiletticama glumica izgleda puno više od svojih 160 cm koliko je visoka.

  • +5
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bez obzira nosi li modele širih nogavica ili skinny traperice, SJP se uvijek pridržava svog modnog pravila koji doista vrijedi isprobati.