TJUNING GLAVOBOLJA

Audi A2 Mali gospodar prstenova na bazi Lupa

11.05.2009 u 14:56

Bionic
Reading

O ukusima se, kažu, ne raspravlja. Jedan od primjera koji tu tvrdnju stavlja na test svakako je tjunirani Volkswagen Lupo, koji nam pod nazivom Audi A2 Mali gospodar prstenova dolazi iz Njemačke

Kao što mu ime govori, riječ je o pretvorbi najmanjeg Volkswagena u nešto što izgleda kao da je stiglo iz japanskih Anime crtića. Tjunirani automobilčić ima Audijevu 'single-frame' rešetku hladnjaka, aluminijske felge s Porschea 924 te vrlo interesantan aerodinamički paket dopunjen vizualno atraktivnom grafikom.

Prava je šteta što vlasnik nije nadodao i pokoji detalj sa Seata i Škode kako bi mališan doista objedinio elemente svih vozila iz VW grupacije.

Nije nam poznato koliko je automobil tehnički unaprijeđen i aludira li njegovo ime na to da je 'gospodar' nurburgrinškog Nordschleifea, poznatog i kao Ring. Valja tek skinuti kapu vlasniku za trud uložen u dorađivanje interijera koji doista ne sliči ničemu što smo vidjeli iz VW grupe. Detalj koji nas je oduševio svakako je LCD monitor stolnog računala u prtljažniku.