ZIMA NA SNIJEGU

Atlas Airtours predstavio katalog zimskih putovanja

11.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Atlas Airtours, član Adriatica.net grupe, predstavio je ponudu zimskih i skijaških putovanja za predstojeću sezonu, od koje očekuju slične ili čak bolje rezultate od prošlogodišnje rekordne sezone

Katalog 'Zima' uključuje destinacije diljem Austrije, Italije, Francuske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore, a novost u ponudi je i Bugarska.

Osim Banskog u Bugarskoj, u ponudi su nove destinacije i smještajne jedinice u Austriji, Italiji i Francuskoj te raznoliki paket-aranžmani s kratkim boravcima i putovanjima na bazi sedam noćenja, koji uz smještaj i skijaške karte nude brojne dodatne pogodnosti.

Atlas Airtoursove putnike očekuju i first minute popusti, moderne škole skijanja, programi ski openinga i zatvaranja sezone, iskusni predstavnici na određenim destinacijama, autobusni prijevoz za Sloveniju, Bugarsku, Austriju, Italiju i Francusku, pristupačni paket aranžmani 'Ski & enjoy France' i brojne dodatne pogodnosti.

Prosječne cijene skijaških aranžmana kreću se od 4.500 do 7.000 kuna za apartman za četiri osobe na bazi sedam noćenja u terminu školskih praznika (od 2. siječnja) i od 2.500 do 5.000 kuna po osobi za polupansion u hotelima s tri zvjezdice.

Prema riječima izvršnog direktora Atlas Airtoursa Mislava Veselice, cijene za te programe ostale su slične prošlogodišnjima.

Atlas Airtours, osim toga, nudi i mnogo dodatnih pogodnosti, poput popusta kod kupnje skijaške opreme.

Putnici koji skijanje uplate u Pozza di Fassi, Gerlitzen Alpama, Lachtalu ili Bad Kleinkercheimu na poklon će dobiti turističke vodiče, a onima koji se odluče na smještaj u hotelima s pet zvjezdica pripast će priručnik Vlade Šestana 'Najljepša europska skijališta'.

Onima koji skijašku destinaciju odaberu među prvima uza sve navedeno Atlas Airtours odobrava dodatni popust od 10 posto ako zimski odmor uplate do 1. studenoga.

Katalog 'Zima' zainteresiranima je na raspolaganju u svim poslovnicama Adriatica.net Centar putovanja te u svim ovlaštenim putničkim agencijama u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Cjelokupna ponuda Atlas Airtoursovog zimskog kataloga može se i online rezervirati na web stranicama www.adriatica.net

Atlas Airtours najavio je da će tijekom rujna objaviti i kataloge 'Advent i Nova godina' s ponudom putovanja po cijelom svijetu, 'Egipat' za razdoblje od 1. studenoga do 2. svibnja te 'Maturalna putovanja' u kojem će se osim europskih naći i hrvatska odredišta, posebno za osnovnoškolce.