DRUGI OBRAZ

Ariel Winter pronašla način kako se obračunati sa zlobnicima

16.11.2017 u 17:29

  • +2

Ariel Winter

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Razni zlobnici koriste anonimnost interneta kako bi vrijeđali žene zbog njihovog izgleda ili načina odijevanja. Glumica Ariel Winter pronašla je način kako se obračunati s njima

Ariel Winter poznata po svojoj ulozi u 'Modernoj obitelji' zbog slave morala se rano naučiti nositi s zlobnim komentarima u vezi svog izgleda. Na svojoj stranici Instagrama često je pronalazila ružne komentare, no 19-godišnja glumica više ne odgovara istom mjerom na takve provokacije, već širi samo pozitivne poruke.

'Bilo je prilično razočaravajuće otkriti koliko me ljudi mrze zbog načina odijevanja. Teško je ne odgovoriti na isti način, no osjećam se puno bolje kad napišem nešto pozitivno. Možda sljedeći put ni oni neće napisati nešto ružno', kaže mlada glumica.

Ariel Winter još uvijek je pomalo nesigurna, no lakše joj je pronaći samopouzdanje. Ponekad će to pokazati isticanjem svojih oblina, a ponekad će samo uživati u nizu komplimenata koje joj dečko Levi Meaden daje.

'Jedina osoba koja je bitna si ti. Ako si sretna, ako si puna samopouzdanja, to je jedino što je važno', kaže mlada glumica.

To je samopouzdanje i mir pronalazila od svoje 11. godine kad je počela glumiti u seriji 'Moderna obitelj'.

'Prvo sam bila potpuno ravna, pa su me ismijavali zbog toga. Kad sam dobila obline, odijevala sam se prikladno tome, pa su mi počeli govoriti da sam drolja i da sam debela. Moje odrastanje zahtijevalo je poprilične količine samopouzdanja', rekla je Ariel Winter.

Nakon što je godinama pokušavala smršavjeti, mlada glumica došla je do zaključka kako više nema snage ni želje drugima ugađati. Prije dvije godine si je dala smanjiti grudi jer je imala problema s kičmom, a na internetske komentare se je samo svaki put zapitala osjećali se ona onako kako je drugi doživljavaju. Odgovor je uvijek bio 'ne'.

Thank you @lapalmemagazine ❤️ Honored.

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Njene kolegice i prijateljice vole je onakvu kakva jest i pružaju joj podršku bez obzira kako izgleda i što je odjenula.

'Rico Rodriguez mi uvijek govori koliko sam posebna. Voli me mršavu i debelu. Bez obzira što nosim, bez obzira što radim, uvijek mi govori da sam prekrasna', Ariel Winter oduševljeno je pohvalila svog kolegu i prijatelja.

Autor: YouTube