linija za hidrataciju kože

Apivita predstavila novu beauty liniju i prvi unisex parfem

03.10.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Predstavljanju nove linije Aqua Beelicious i parfema Bee My Honey prisustvovale su mnoge osobe iz hrvatskog javnog života

Priliku da među prvima isprobaju liniju za hidrataciju kože Aqua Belicious, kao i prvi unisex parfem Bee My Honey nisu propustile ni brojna poznata lica, poput Aleksandra Šekuljice iz ELFS-a, Đurđice Vorkapić iz Hippy Gardena, dermatologinje Ivane Nole, Ivane Lovrić, pjevačice grupe COLONIA, Borne Kotromanić, glumica Marije Borić i Ankice Dobrić, voditeljica Ivane Šundov i Ane Miščević te mnogi drugi.

Apivita je po prvi put u cjelosti ispričala svoju priču kroz nekoliko elemenata koji su uključivali kutak s obrnutim vrtom prepunim cvijeća koje predstavlja srž najnovije linije proizvoda za kožu lica. Šumski stol obogaćen infuziranom i aromatiziranom vodom poslužio je kao kulisa za hidrataciju, neizostavni aspekt dnevne rutine njege kože. Holistički i znanstveni pristup razvoja kozmetičkih proizvoda Apivita je predstavila uz pomoć živih pčela bez čijeg postojanja bi bilo teško zamisliti život. Med i propolis koji proizvode pčele, predstavljaju glavne sastojke prirodne kozmetike Apivita. Kako bi se zaokružila cjelokupna priča i vrijednosti koje promovira Apivita, posebno za ovo događanje nagrađivana hrvatska umjetnica Jelena Barić oslikala je slikarsko platno s motivima linije za hidrataciju.

Linija Aqua Beelicious sastoji se od četiri proizvoda čiji je cilj dati koži pružiti hidrataciju, vratiti joj sjaj i revitalizirati je. Svaki od proizvoda iz ove linije smanjuje crvenilo i iritacije na koži te daje više balansirani izgled, povećavajući elastičnost i mekoću kože. S Aqua Beelicious hidratantnom gel kremom lagane teksture, hidratantnom gel kremom bogate teksture, hidratantnim serumom za lice i hidratantnim gelom za područje oko očiju s efektom hlađenja kožu lica je jednostavno održati lijepom i zdravom.

Formulirani sastojci proizvoda iz ove linije dobiveni su fuzijom cistus, irisa, divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Aloe vera i hijaluronska kiselina s prebioticima smanjuju nepravilnosti i crvenilo kože. Ekstrakt propolisa daje koži zdrav izgled, a eterično ulje ruže revitalizira kožu.

Ovom prilikom, Apivita je predstavila i prvi parfem namijenjen i ženama i muškarcima, Bee My Honey. Parfem se otvara notama mandarine, limuna i ružmarina na koje se nadovezuju note cvjetova naranče, jasmina te lavanda i med. Bazu mirisa čine tonka-grah, pačulij i mošus. Slatkoća meda u mirisu savršeno je izbalansirana oštrinom bergamota i svježinom citrusa, čineći ga nevjerojatno svježim. Kao inspiracija mirisu poslužila je grčka obala, vječno obasjana sunčevim zrakama.