U KORAK S MODOM

Zgodna Anita Dujić ostavlja bez daha u trendi kupaćem kostimu koji obožavaju fashionistice

18.08.2021 u 09:56

Bionic
Reading

Anita Dujić Broadfoot, bivša Miss turizma i nekadašnja manekenka, danas se uspješno bavi dizajniranjem nakita, a nakon što je neko vrijeme boravila u Škotskoj, domovini svoga supruga Duncana Broadfoota, lijepa brineta uživa na našoj obali

Lijepa Trogiranka na svojem Instagramu ima velik broj pratitelja koji redovito hvale njezina modna izdanja.

Anita je itekako upućena u modna zbivanja, što je dokazala još jednim modnim odabirom za koji je dobila samo komplimente.

Ovih dana zgodna Dalmatinka puni baterije na bajkovitom Visu, omiljenoj ljetnoj destinaciji mnogih domaćih i stranih turista, te je spremno pozirala u trendi kupaćem kostimu u vječitoj kombinaciji crne i bijele.

Anita je odabrala atraktivan jednodijelni model kupaćeg koji nikad neće biti out, a fashionistice ga obožavaju već nekoliko sezona.

  • +3
Anita Dujić Broadfoot Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Riječ je o laskavoj varijanti koja pristaje svakoj figuri te uspješno prikriva nedostatke i naglašava prednosti.

Unazad nekoliko sezona naglasak je na modelima koji imaju visoko rezan donji dio, a koji je Anitine vitke noge dodatno istaknuo i učinio još duljima.

'Ranojutarnje kupanje', napisala je Anita pored fotografije na kojoj se sunča nakon izlaska iz mora.

Vrlo brzo uslijedile su brojne pohvale njezinih brojnih fanova: 'Predivna', 'Wow', 'Top'...

Inače, bivša misica je u ranijem intervjuu za tportal progovorila i o svom obiteljskom životu te tome kako usklađuje poslovni i privatni život.

'Ima trenutaka u kojima bude teško i mislim da ništa neću stići, kada bih najradije legla na kauč, pokrila se dekom i upalila neki dobar film, ali nema stajanja, nema predaje. Moj život oduvijek je bio dinamičan, a dolaskom Lily to se samo intenziviralo. Uvijek moram biti dva koraka ispred i sve planirati unaprijed. Nemam baka-servis u blizini i zato zna biti izazovno, ali nekako uspijevam. Bitno je samo da smo svi zdravi', rekla je Anita, a sa suprugom Duncanom Broadfootom ima kćerkicu Lily.