LJUBITELJICA KLASIKe

Angelina Jolie haljinom pokušala prekriti krhku figuru

22.08.2018 u 12:43

Bionic
Reading

Iako se još uvijek ne nazire kraj sudskog epiloga brakorazvodne parnice s Bradom Pittom, ali i dijela koji se tiče skrbništva nad šestero djece, slavna Angelina Jolie u potpunosti se posvetila majčinskoj ulozi, pritom ne skidajući osmijeh s lica

Nakon boravka u Londonu u sklopu snimanja novog nastavka filma 'Zlurada', Angelina Jolie s djecom se vratila u Los Angeles te su ju dežurni paparazzi imali priliku uloviti u društvu najstarijih kćeri – 12-godišnje Shiloh i 13-godišnje Zahare.

Dan u šopingu s kćerima Angelina je provela u elegantnom izdanju, kojim je dominirala crna haljina maksi kroja s detaljem čipke na leđima i laserski obrađenog materijala kože na području dekoltea.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zahvaljujući kroju haljine Angelina je uspjela prekriti krhku figuru, a da je velika ljubiteljica modne klasike, dokazala je odabirom nude cipela u špic slavnoga Christiana Louboutina i dodacima poput crne torbe clutch s potpisom modne kuće Celine te Fendijevih sunčanih naočala.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imam svoje uspone i padove, no pretpostavljam da me sve to učinilo malo jačom. Svi imamo teška vremena, no kao majka imam odgovornost prvo prema svojoj djeci. Ona prolaze kroz vrlo važne godine, pa je zbog toga sve nevažno naspram njih', svojedobno je izjavila 43-godišnja Angelina Jolie u velikom intervjuu za magazin Harper's Bazaar, uz prekrasne fotografije snimljene u Namibiji.