CHIC IZDANJE

Angelina Jolie dugo nije izgledala ovako dobro: Zablistala u maloj crnoj haljini

21.07.2019 u 19:03

Bionic
Reading

Angelina Jolie zablistala je na pozornici na Comic Conu, potvrdivši tako nagađanja da će se pridružiti superjunacima iz Marvelovog svijeta. Slavna glumica izgledala je poput božice u elegantnoj crnoj haljini asimetričnog gornjeg dijela

Angelina Jolie se i službeno pridružila Marvelovoj ekipi, a pred njom je uloga u filmu 'The Eternals'. Svojim je dolaskom na predstavljanje novih Marvelovih projekata službeno potvrdila šuškanja, a pritom je izgledala senzacionalno.

I ovoga puta ostala je vjerna svojoj najdražoj (ne)boji, pojavivši se odjevena od glave do pete u crno. Lijepa glumica poznata je po elegantnim, minimalističkim stajlinzima kojima uvijek iznova potvrđuje da se držeći modnog pravila 'manje je više' teško može pogriješiti.

Za ovu prigodu je 44-godišnja glumica odabrala malu crnu haljinu midi dužine, chic asimetričnog kroja na jedno rame, uz koju je nosila jednostavne crne štikle, a kosu je zalizala u visoki rep, naglasivši time prirodnu ljepotu svog lica. 

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jako sam uzbuđena što sam ovdje! Znam što znači biti dio Marvelovog svemira, biti dio 'Eternala', biti dio ove obitelji. Svi smo pročitali scenarij i znamo što je pred nama, spremni smo raditi jako, jako naporno', rekla je Angelina na predstavljanju.

Marvel je za ovaj blockbuster odabrao redateljicu Chloé Zhao, a u njemu će se pojaviti Salma Hayek, koja ovih dana ponovo snima na našoj obali, kao i britanski glumac Richard Madden, zvijezde hvaljene serije 'Bodyguard'.

Eternali su 35,000 godina stari iz vanzemaljci koji izgledaju kao ljudi, no imaju supermoći koje uključuju teleportaciju, letenje, kontrolu uma, nadljudsku snagu, brzinu i promjenu oblika. Oni brane Zemlju od vanjskih prijetnji, a Angelina će glumiti lik Thene.