brižna mama

Ništa joj ne može skinuti osmijeh s lica: Angelina Jolie ponovno u sjajnom izdanju

01.07.2019 u 14:38

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica nakon niza skladnih izdanja ponovno obara s nogu. Angelina Jolie u šetnji gradom s kćerkicom Vivienne još je jednom dala do znanja da se osjeća sjajno u vlastitoj koži i da nakon turbulentnog ljubavnog stanja osjeća spokoj

Nekad jedna od najljepših i najseksepilnijih žena svijeta, posljednjih je nekoliko godina drastično izgubila kilograme što zbog zdravlja što stresa od ljubavnih problema i brakorazvodne parnice sa suprugom Bradom Pittom. Angelina Jolie sada je sve to stavila iza sebe i shvatila da još uvijek ima lijepih stvari u životu kojima se treba veseliti.

Radost je pronašla u svoje šestero dječice, a zadnjih dana najviše vremena provodi s desetogodišnjom Vivienne. Plavokosa djevojčica koja neodoljivo liči na svoga oca Pitta, prošetala je s majkom Los Angelesom.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna mama i kćer nisu skidale osmijeh s lica, čak su se primile za ruke, a u jednom trenutku i zagrlile. Kao i uvijek, Angie je bila sjajno odjevena. Nosila je udobne palazzo crne hlače i top na bretelice i trendi natikače boje konjaka iz kojih se ne skida.

Početkom godine bivši supružnici Pitt i Jolie navodno su potpisali dogovor o skrbništvu zajedničke djece utemeljen na preporukama stručnjaka za to pitanje. Angelina Jolie je početno željela dobiti puno skrbništvo nad djecom, dok je Brad Pitt tražio jednaku podjelu skrbništva. Dogovor je ostao povjerljiv zbog interesa djece.

  • +14
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia