PARTIJANERICA I POL

Andrea Šušnjara pokleknula pred čarima Zrća

08.08.2014 u 12:12

  • +4

Andreu Šušnjaru oduševila La Fiesta

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Pavlović

Bionic
Reading

Nakon svega viđenog, čini se da je Noa Beach Club u potpunosti pogodio dodijelivši La Fiesti stalnu rezidenciju srijedom. Naravno, svake se srijede izmjenjuju i vrhunski DJ majstori koji prate vizualni spektakl, a ovoga je puta to bio Jidax. Iz prvih je redova ovaj spektakl promatrala i Andrea Šušnjara u društvu Tomislava Burazina, osnivača i vlasnika La Fieste

A nakon što je NOA ugostila mnoga glasovita imena svjetske DJ scene, došlo je vrijeme da ugosti i jednog od najpoznatijih fotografa današnjice. Čuveni Kiril je ušetao na Zrće i ušao u legendu. Naime, Kiril Was Here fotograf je bez kojega ne može proći nijedan bitan party na američkom tlu, a njegov je zaštitni znak – skini sve djevojke u klubu i polijevaj ih šampanjcem. Tako je bilo i u Noi, u kojoj su tekle rijeke šampanjca, a djevojke su se doslovno tukle i otimale mjesto na pozornici.

Nakon što ga je MTV opisao kao najprominentnijeg fotografa noćnog života Amerike, Kiril Was Here je ubrzo postao jednako prepoznatljiv kao i mnoge slavne osobe koje je fotografirao. Samo dvije godine nakon što se nepozvan potajice ubacivao na zabave, Kiril je postao figura bez koje ne može proći nijedan važan svjetski društveni događaj ili party u prestižnom klubu. Danas njegova web-stranica kirilwwashere.com sakuplja više od dva milijuna mjesečnih pregleda donoseći kadrove koncerata, klubova, evenata i partyja diljem svijeta.

Andrea Šušnjara također je partijala na Zrću u sigurnom zagrljaju svog dečka.