LOOK BEZ GREŠKE

Ana Rucner u izdanju u kakvom je nismo često imali prilike vidjeti

14.02.2024 u 19:08

Bionic
Reading

Ni naša poznata violončelistica Ana Rucner, nije propustila dodjelu nagrada tportala Vizionar godine održanu u zagrebačkoj Laubi

Glazbenica koju najčešće viđamo u ženstvenim haljinama, ovoga je puta odabrala nešto posve drukčije, no i ta se kombinacija pokazala dobitnom.

Vitka brineta koja gradi glazbenu karijeru u Kini, spojila je zanimljiv kockasti sako koji prati liniju tijela s trendi Guessovim trapezicama od tamnog trapera kakve su ponovno u fokusu modnoga svijeta.

Stajling kojem se nema što prigovoriti, dodatno je nadogradila cipelama na petu (Guess) i velikom crnom torbom (Galko).

Tamnu kosu, svoj zaštitni znak, nije nosila raspuštenu već podignutu, a chic modnu kombinaciju upotpunila je statement naušnicama crvenim ružem. Nedavno je pak Ana Rucner otkrila ponešto i o svojem boravku u Kini gdje je mjesec dana obavljala brojna medijska gostovanja, snimala nove spotove i reklame, održavala masterclassove te brojne nastupe.

  • +165
tportalova konferencija Vizionar godine 2024. Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Naša uspješna violončelistica je jako popularna u toj dalekoj zemlji pa je svojim energičnim nastupom Kineze uvela i u 2024. godinu, te tamo ostala do početka veljače.

Ovdje imamo 'vojnički raspored', a tu i tamo kad uhvatimo slobodan dan kad se pale emocije jer nam nedostaje naš dom. Stupila sam u kontakt s nekim Hrvatima koji žive ovdje. Vitomira Lončar mi je dala puno dobrih savjeta'', ispričala je Ana ranije za tportal.

Inače, prema izboru žirija, tvorcu aplikacije Photomath Damiru Sabolu pripala je krovna nagrada Vizionar godine. Priznanje su mu dodijelili izaslanik predsjednika Vlade, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica te članica Uprave koja za nekoliko mjeseci preuzima poziciju predsjednice Uprave Hrvatskog Telekoma Nataša Rapaić.