COOL STAJLING

Najpoželjnijem modelu traperica nije odoljela ni Nikolina Pišek

14.02.2024 u 17:12

Bionic
Reading

Da je itekako upućena u modne trendove, voditeljica Nikolina Pišek pokazala je puno puta, a sjajan je look osmislila i za godišnju dodjelu nagrada tportala Vizionar godine upriličenu u zagrebačkoj Laubi

Tportal, jedan od vodećih hrvatskih news portala, u zagrebačkoj Laubi drugi je put dodijelio nagrade Vizionar godine u pet kategorija - gospodarstvo, tehnologija, društvo, kultura i sport - uz krovno priznanje Vizionar godine, a dodjeli je nazočila i Nikolina Pišek.

Jedna od najbolje odjevenih domaćih fashionistica, ponovno je pokazala odličan look koji joj je dobro pristajao.

Uvijek spremna na modne iskorake, Nikolina je redovito i na listama modnog kritičara Fashion Gurua koji ju je ove godine smjestio na šesto mjesto najbolje odjevenih naših zaljubljenica u modu koje je podijelila s Idom Prester.

  • +4
Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK; MARKO PRPIC; MARKO LUKUNIC I NEVA ZGANEC/PIXSELL

'Njezin stil je stalna promjena i čas voli klasiku, a onda uskoči u neke grunge kreacije. Od skupe pa do jeftine robe, ona sve to miksa i izgleda uvijek tako dobro da se moraš okrenuti za njom - ona je jednostavno Nikolina Pišek', ocijenio je njezin stil u prošloj godini modni kritičar Fashion Guru.

  • +165
tportalova konferencija Vizionar godine 2024. Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Traperice širih nogavica od svijetlog denima s trendi rupama i šljokičastim detaljima (Golden Goose), kakve su ove sezone apsolutni must have, Nikolina je bez greške spojila sa statement kožnom jaknom (Jaded London) i korzetnim topom, a u ovaj dojmljiv stajling dobro je uklopila moćne detalje - smeđu kožnu torbu Gucci Dionysus i cipele na petu u istom tonu.

Traperice ovog stila s efektnim 'poderotinama', ali i chic šljokičastim aplikacijama, bez sumnje su jedan od najvećih trendova u mjesecima koji su pred nama, a odlično se sljubljuju s primjerice užim topovima, T-shirtom, bijelim košuljama...

Kosu je nosila raspuštenu i stiliziranu u blage valove, a make up je bio prirodan.

Inače, prema izboru žirija, tvorcu aplikacije Photomath Damiru Sabolu pripala je krovna nagrada Vizionar godine. Priznanje su mu dodijelili izaslanik predsjednika Vlade, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica te članica Uprave koja za nekoliko mjeseci preuzima poziciju predsjednice Uprave Hrvatskog Telekoma Nataša Rapaić.