javila nam se iz Kine

Ana Rucner: 'Ovdje nema zafrkancije radi se 24 sata dnevno, ali sve obavljam s osmjehom'

04.01.2024 u 22:00

Bionic
Reading

Već mjesec dana naša glazbenica boravi na svojoj najduljoj turneji gdje obavlja brojna medijska gostovanja, snimanja novih spotova i reklama, održava masterclassove, odrađuje koncerte upoznajući kinesku publiku sa svojim stvaralaštvom

Ana Rucner je među ostalim svojim energičnim nastupom Kineze uvela i u 2024. godinu, a ondje ostaje do početka veljače.

'Nakon serije uspješnih koncerata gdje smo doživjeli biseve i ovacije što kod nas nije običaj, spremamo se za veliki spektakl na jednom od najvećih stadiona u Šangaju gdje će nam se pridružiti mladi borci kluba tradicionalnih borilačkih vještina. Cijeli tim radi na koncertu koji će biti velika prezentacija nas umjetnika u Šangaju. Lijepo mi je, sretna sam zbog ovog uspjeha i građenja istog', ispričala je violončelistica za tportal i nastavila:

  • +3
Ana Rucner Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

'Sve ovo se događa u ovom razdoblju života kad sam psihički spremna za njega, a jedna od najvećih podrški na putu uspjeha je moj, uskoro punoljetan sin Darian koji se raduje što će ponovo uskoro posjetiti Kinu. Zahvaljujući bezuvjetnoj ljubavi njega i ostatka obitelji, mogu raditi i stvarati za nas. Karijeru koju sam imala u Hrvatskoj stavila sam na stand by, da bih gradila ovu u Kini. Da bi ovdje ostvario uspjeh, moraš biti prisutan. Da nije tako ne bih mogla odvojena od svog djeteta', objasnila je.

Tu i tamo uhvatimo slobodan dan kad se pale emocije jer nam nedostaje naš dom. Uz mene je partner, vrhunski glazbenik s kojim stvaram i kud ćeš ljepše. No, ovdje imamo 'vojnički raspored', a tu i tamo kad uhvatimo slobodan dan kad se pale emocije jer nam nedostaje naš dom. Stupila sam u kontakt s nekim Hrvatima koji žive ovdje. Vitomira Lončar mi je dala puno dobrih savjeta', otkrila nam je glazbenica.