ODLIČNOG KROJA

Obožavate pencil suknje? Ovaj model sa Zarinih polica posebno laska figuri

14.02.2024 u 14:51

Bionic
Reading

Duga pencil suknja jedan je od najelegantnijih komada koje možete posjedovati. Ovaj klasični evergreen s privlačnošću pedesetih prilagođava se figuri poput rukavice, a ovaj prijedlog sa Zarinih polica dodatno osvaja svojim laskavim efektom

Pencil suknja savršen je odabir za slaganje besprijekornih uredskih lookova tijekom tjedna, u različitim verzijama i stilovima, a uz pravilno stiliziranje, s lakoćom će se prilagoditi različitim prigodama.

Donedavno u drugom planu, pencil suknja ponovno drma modnom scenom no, u odnosu na neke stare modele, nove verzije dolaze sa značajnim promjenama. Danas su na cijeni verzije midi ili maksi dužine, od vune ili kože – ne od tradicionalnog pamuka ili likre – s patentnim zatvaračem na prednjoj strani a ne sa strane, a ukoliko ima prorez on je sada istaknut sprijeda.

Kao sve aktualne trendove na modnoj sceni, španjolska Zara na vrijeme je detektirala novu popularnost pencil suknji, nudeći model koji osvaja cijenom, koliko i laskavim dizajnom.

Po cijeni od prihvatljivih 30 eura, Zarin prijedlog pencil suknje odskače od sličnih modela svojim visokim strukom naglašenim detaljem zlatnih gumba u dva reda, u maniri mornarskog stila.

S jedne strane, dobro je osmišljenog kroja tako da se ne steže oko bokova i stražnjice i na taj način posebno laska figuri, pogotovo ukoliko je planirate nositi uz ravne cipele ili tenisice, dok detalj zlatnih gumba doprinosi stvaranju efekta ravnog trbuha.

Valja istaknuti i da ova duga, crna suknja iz Zare ima prilično visok postotak elastina, 9% , što dodatno pomaže u prilagođavanju figuri njezine nositeljice.

Kao što je potvrđeno na stranicama omiljenog high street brenda iz Španjolske, ova suknja čini idealnog stilskog partnera bazičnim komadima kao što je bijeli T-shirt.

  • +4
Kombinacija suknje i hlača na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: RICK GOLD / CAPITAL PICTURES / PIXELFORMULA / SIPA PRESS / ZEPPELIN PHOTO / AVALON / PROFIMEDIA