MIROVANJE ZBOG TRUDNOĆE

Ana Brdarić Boljat: Život mi priređuje razne ispite

27.11.2014 u 15:50

Bionic
Reading

Vijest da će drugi put postati majka razveselila je Anu Brdarić Boljat, urednicu i voditeljicu središnje informativne emisije 'RTL Danas' koja je trudna četiri i pol mjeseca, a posljednjih mjesec dana - miruje. Na vrijeme do dolaska njezine druge bebe na svijet ova lijepa mama gleda kao na poklon. U potpunosti će se posvetiti četverogodišnjem sinu Anti i sve pripremila za dolazak prinove u obitelj

Urednica i voditeljica Ana Brdarić Boljat za četiri i pol mjeseca postat će drugi put majka, a ova je vijest njezinoj obitelji najljepši dar za predstojeće blagdane.

Tridesetpetogodišnja Ana privremeno je napustila informativni program RTL televizije jer kod kuće čuva trudnoću, a u mirovanju, koje joj teško pada, društvo joj pravi sin Ante.


'Život mi priređuje razne ispite. Iako mi je ovo jedan od najtežih jer me 'krasi' nemiran duh, nikad nisam bježala od naizgled nemogućih misija. Pogotovo uz obitelj koja mi je uvijek podrška', rekla nam je Ana, ističući da s nestrpljenjem iščekuje prinovu u obitelji.

Lijepa mama veseli se što tijekom mirovanja ima više vremena posvetiti se četverogodišnjem sinu Anti.

'Ovo mi je kao poklonjeno vrijeme jer se sada imam prilike više posvetiti svom sinu Anti, pravom malom genijalcu. Ipak, ne promakne mi ni lavovski posao mojih kolega u redakciji, a sada ih pratim pred televizorom', dodala je Ana.