laskav dizajn

Ana Brdarić Boljat zablistala u glamuroznom modnom komadu koji nadmašuje svaku haljinu

19.04.2024 u 12:14

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih domaćih voditeljica istaknula je vitku figuru u raskošnom crnom kombinezonu s efektnim volanima

Mnogobrojne zvijezde uživale su na grandioznoj proslavi 20. rođendana RTL-a, blistajući u raskošnim stajlinzima među kojima se teško odlučiti za onaj najljepši. No, jedan od favorita definitivno je glamurozni kombinezon u kojem je osvanula Ana Brdarić Boljat.

Dugogodišnja RTL-ova voditeljica dobila je čast otvoriti službeni dio svečane večeri zajedno s Tomislavom Jelinčićem, s kojim već 20 godina čini voditeljski par koji je odavno postao sinonim za ovu domaću televiziju.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Lijepa voditeljica izgledala je zanosno u crnom kombinezonu koji je laskao njenoj liniji i isticao vitku siluetu, s posebno efektnim raskošnim valovima preko torza.

  • +7
Ana Brdarić Boljat Izvor: Pixsell / Autor: Marko Juric/PIXSELL

Dodatak dašak elegancije pridale su u široke nogavice te izostanak naramenica, zbog čega je ovaj efektni komad pokazao zašto je toliko dobra alternativa haljinama - čak i na crvenom tepihu.

Stajling je zaokružila crnim clutchem te zavodljivim crvenim ružem, a kosu je nosila u prepoznatljivom raspuštenom stilu.

Ana Brdarić Boljat Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Ana Brdarić Boljat na RTL-u je počela raditi kad je imala 24 godine. Nakon pet godina rada kao novinarka, postala je voditeljica informativnih emisija i u to se vrijeme udala za svoju dugogodišnju ljubav, agronoma Marka Boljata. Uz voditeljski, preuzimanje uredničkog posla pratilo je i rođenje sina Ante, pa onda i kćeri Cvite 2015., a povratkom na televiziju sve je, kazala je ranije, sjelo na svoje mjesto.

spektakl za pamćenje

Grandiozna proslava RTL-a privukla je brojna slavna lica: Pogledajte glamurozne stajlinge

Pogledaj galeriju