dugo smo je tražili

Ako ste u potrazi za najjednostavnijom majicom dugih rukava, niste jedini, a mi znamo gdje ju pronaći

23.03.2023 u 19:13

Intimissimi majice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kendall Jenner još je ove jeseni nosila majicu koja je danas veliki hit na društvenim mrežama. Jednostavna, ugodna na koži i prihvatljive cijene - Intimissimijeva majica postala je viralna

Svake sezone suočavamo se s istom mukom - pronaći savršenu majicu dugih rukava, idealnu za prijelazno razdoblje. Među brojnim prednostima društvenih mreža je i ta da je informacija o tome stigla i do nas i uštedila nam sate traganja.

Ova majica, cijenom izuzetno prihvatljiva, odjednom je na cijelom TikToku, a oduševljeni korisnici čak su smislili hashtag kako bi objedinili zajednicu koja govori o njoj.

Majica se skriva u dućanu talijanskog brenda odjeće, s posebnim naglaskom na donje rublje - u Intimissimiju.

Hashtag 'Intimissimi top' trenutno ima čak 72.500 pregleda na toj platformi. Zadovoljni kupci pokazuju kako stilizirati majicu i savjetuju gledateljima da brže-bolje otrče u dućan da bi se i sami uvjerili u to, no jedna američka manekenka nosila ju je već ove jeseni.

Kendall Jenner u rujnu je bila gošća jednog podcasta, a za tu je priliku odjenula plavu majicu dugih rukava marke Intimissimi i dugu crnu suknju. Bila je to vrlo ležerna kombinacija, no mnogi su već tada komentirali njezin talent da sjajno nosi jednostavne stajlinge poput ovog.

Izrađena od mješavine kašmira s malo elastina, majica je vrlo mekana i ugodna na koži te s pravom dozom rastezljivosti. Također, košta oko 50 eura, što mnogi smatraju vrlo prihvatljivim s obzirom na kvalitetu.

Lađa-izrez, koji često nosi Meghan Markle, odiše elegancijom bez dodatnih ukrasa, a kao zanimljivo svojstvo ističe se poluprozirna tkanina koju obožavaju društvene mreže. Ako se kombinira s grudnjakom u boji kože, to će biti vrlo odmjereno, no ukoliko se odvažite na grudnjak neke druge boje, dobit ćete majicu 'sa stavom'.

  • +9
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia