LAŽNI JEANS

Zaboravite na klasične traperice, zamijenili su ih modeli koji su ne samo udobni već i itekako chic

09.03.2023 u 12:53

  • +6

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dominacije trapera svi su svjesni jer nijedan dan ne može proći a da ne vidite nekoga u trapericama. Ipak, sve je popularniji trend lažnog trapera, odnosno traper printa koji jamči udobnost zbog odabira mekših materijala u kojima ćete se osjećati udobnije

Traper je ove godine apsolutni hit! Prodor trapera u sve sfere odjevnih kombinacija zaludio je trendsetterice pa tako sada u high street ponudi, ali i ponudi luksuznih brendova možete pronaći traper kao vladajući materijal čak i u torbicama, cipelama i ostalim modnim dodatcima. Ipak, čisti traper, složit ćemo se, dosta je krut i grub pa ljubiteljice ovog popularnog materijala ovih dana često posežu za 'lažnim traperom'.

U potrazi za udobnijim trapericama mnoge žele traže one s većim udjelom elastina. Čak dva ili tri posto elastina čine traperice prihvatljivijima za nošenje tijekom cijelog dana, posebice kada je riječ o dugom sjedenju.

Opcija za udobnije hlače je puno, no ukoliko baš želite traper - potražite one od 'lažnog' trapera!

Brendovi 'Rag&Bone' i 'Bottega Veneta' prošle su godine izbacili takve linije koje će zavarati oko promatrača. 'Rag&Bone' prošle je godine lansirao traperice širokih nogavica, no riječ je o trenirci koja će traper printom pružiti dojam trapera, no ipak će omogućiti udobnost i mekoću trenirke. Ipak, nema do udobne trenirkice!

Također, talijanska modna kuća potražila je svoj odgovor na neudobne traperice pa su se dosjetili jednostavnog rješenja! Na kožne hlače otisnuli su print trapera, a modne ikone poput Kate Moss odmah su prigrlile trend.

Glumica Margot Robbie također je objeručke prihvatila novi model 'traperica' te pokazala kako dvojbe između stila i udobnosti više nema jer te nekoć suprotstavljene strane sada su ujedinjene u stvaranju mode koja odgovara svakodnevnom načinu života te modi koja voli i pazi svoje korisnike.

  • +10
Traper kombinacije Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je riječ o laži, ovoj 'bijeloj laži' svi će rado povjerovati, prihvatiti ju i širiti dalje po svijetu. Možda u nekim slučajevima cilj ipak opravdava sredstvo pa je laž koja stvara udobnost u ovim trendi modelima dočekana s odobravanjem.