VRAGOLASTA KELL

A evo kako je Kelly Osbourne ukrala pozornost!

01.05.2012 u 13:05

Bionic
Reading

Kelly Osbourne (27) iznenadila je svoju 78-godišnju kolegicu iz showa 'Fashion Police' Joan Rivers kad ju je na E! Upfront partyju u New Yorku zgrabila za grudi

Iako je na tom eventu bilo puno eksponiranijih celebova poput klana Kardashian, Ryana Seacresta, Giuliane Rancic, Chelsea Handler, Ice-T-ja sa suprugom Nicole 'Coco' Austin i Jonas Brothersa, Kelly je bila u središtu pozornosti. Naime, mlada voditeljica i prezenterica, kći slavnog Ozzyja Osbournea, našalila s Joan Rivers koju je na opće iznenađenje zgrabila za grudi.

Kelly
je za ovu prigodu odjenula crno-bijelu kombinaciju koja je lijepo naglasila njezinu novu vitku liniju, a sivo-platinastu kosu je prošarala ljubičastim tonovima. Ružičasti ruž uskladila je s cipelama na petu u gotovo istoj nijansi.

Kell je nedavno ispričala da sad redovito ide na psihoterapiju koja joj pomaže da se othrva svakodnevnim problemima. Priznala je da je često pogađaju zločesti komentari.

'Sve te stvari nastojim postaviti daleko, što dalje od sebe. Shvatila sam da me negativni komentari ne smiju pogađati. Danas se ljudi zamaraju s površnim stvarima i ne želim se uzrujavati zbog nečega na što ne mogu utjecati', kaže Osbourne koja je u svojoj knjizi 'Fierce' pokušala mladima dati nadu i podršku.