KELLY OSBOURNE

Kći slavnog glazbenika zapanjila novom, nikad vitkijom figurom

05.02.2024 u 15:21

Bionic
Reading

Kelly Osbourne (39), kći 'princa tame' Ozzyja Osbournea, nije propustila dodjelu nagradu Grammy u LA-ju, a njezina je nova, vidno mršavija figura sve iznenadila

Kelly, koja se proslavila još kao tinejdžerica u MTV-jevom hit realityju 'Osbourneovi', oduvijek je vrlo otvoreno govorila o svojim problemima s kilažom, no na crvenom tepihu dodjele najprestižnijih glazbenih nagrada izgledala je gotovo neprepoznatljivo.

U efektnoj goth korzetnoj haljini bez naramenica i s ljubičastom kosom, kći Ozzyja, pjevača legendarnog benda Black Sabbath, bila je itekako zapažena na dodjeli Grammyja u pratnji partnera Sida Wilsona, DJ-a iz proslavljenog maskiranog metal benda Slipknot, s kojim je prošle godine dobila sina Sidneyja.

  • +3
Kelly Osbourne Izvor: Profimedia / Autor: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Voditeljica talk showa nikad nije bila mršavija, a ova odvažna haljina s transparentnim detaljima istaknula je njezinu vitku figuru. Izgled je upotpunila sandalama platformama od lakirane kože i statement torbicom u obliku kazetofona.

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju

Gostujući u podcastu 'Scheanigans' Scheane Shay, ispričala je da je otišla 'predaleko' s gubljenjem kilograma jer je nakon rođenja sina Sidneyja bila u misiji vratiti se na prijašnju kilažu.

U ranijem intervjuu otkrila je da je isprobala i kontroverzni lijek Ozempic, no da je vrlo brzo prekinula s time.