Anti-aging je naša strast!

8 najnovijih, znanstveno utemeljenih proizvoda protiv starenja, a za koje vjerojatno nikada niste čuli!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sastavili smo popis nekih od najboljih, najzdravijih i najoriginalnijih proizvoda na tržištu pomlađivanja. Napredak tehnologije u području pomlađivanja upravo je nevjerojatan (što nije ni čudno s obzirom da, budimo iskreni, svi želimo biti lijepi i mladi što duže je moguće). Na ovom popisu su neki od NEVJEROJATNIH anti-aging proizvoda

Pa krenimo redom:

  1. INSTANTLY AGELESS
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Briše bore za 2 minute!! Ne vjerujete? Isprobajte!

Nakon puštanja u prodaju u Americi, bio je proizvod godine u svojoj kategoriji.

VIŠE O INSTANTLY AGELESS-u pronađite na linku.

2. LUMINESCE™ linija za njegu kože protiv starenja

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zaglađuje bore i vraća mladenačku vitalnost i sjaj koži. Razvijena od strane liječnika, uključuje patentirani APT-200™. Radi se o 200 vrsta faktora rasta iz matičnih stanica koji komuniciraju sa stanicama kože i „popravljaju štetu“ na koži. Znate li za ijednu imalo sličnu liniju za njegu kože?

VIŠE O LINIJI LUMINESCE pronađite na linku.

3. NV – puder u spreju

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ako nanosite puder na kožu svakoga dana, pobrinite se da ne samo da nije štetan, već da je i zdrav za vašu kožu. NV sadrži patentirani gore spomenuti sastojak APT-200™, a budući da je u spreju, nanosi se brzo i lako.

Za provjeru nijanse, ovdje možete pronaći puder koji sada koristite i dobiti ćete nijansu NV pudera koja vam odgovara. Sjajno!

VIŠE O NV PUDERU pronađite na linku.

4. NAARA – kolagen

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kolagen ima važnu ulogu u izgradnji i održavanju zglobova, tetiva, mišića, kostiju i drugih organa (a nakon 30-te godine, tijelo ga više ne proizvodi dovoljno). Naära Beauty Drink praktičan je nutri-kozmetički pripravak (pomiješate ga s vodom i popijete). Ugodnog je okusa mandarine, a bogat je i vitaminima, mineralima, aminokiselinama, vlaknima i hidroliziranim kolagenom. Učvršćuje kožu i nokte, pospješuje rast kose (i to poprilično), ubrzava metabolizam.

VIŠE O NAARA KOLAGENU pronađite na linku.

5. AM & PM

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Patite od manjka energije? Loše spavate?

Ovaj proizvod je bio nominiran za Nobelovu nagradu, i to kao jedini koji je bio nominiran za tu prestižnu nagradu, a da ne spada u kategoriju lijekova, nego je dodatak prehrani. Sastoji se od preko 70 vitamina i minerala, potrebnih za život naših stanica.

Nominacija za Nobela? Dakle, van konkurencije, rekli bismo.

VIŠE O AM & PM pronađite na linku.

6. RESERVE – RESVERATROL

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jeste čuli za resveratrol? Najjači antioksidans u prirodi, poznat do danas.

Danas na tržištu nalazimo mnogo dodataka prehrani, a pogotovo su popularni antioksidansi. Zašto nam oni trebaju? Zato što sve u prirodi što dolazi u doticaj s kisikom, oksidira i s vremenom propada. Tako i naše stanice. Međutim, ne mogu svi antioksidansi prodrijeti kroz staničnu membranu i zaštititi stanicu od oksidacije (u prosjeku jedva 1-2%).

RESERVE ima najbolje rezultate na C.A.P testu, koji pokazuje da zaista više od 50% antioksidansa prođe kroz staničnu membranu. Dakle, kad kupujete antioksidanse, raspitajte se za C.A.P. test. U protivnom, bacate svoj novac.

VIŠE O RESERVE-u pronađite na linku.

7. FINITI

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovdje starenje završava. Definitivno. Jedini sastojak za koji moderna znanost danas dokazano zna da produžuje TELOMERE, a time i naš život – i sve to na staničnoj razini.

Znanstvenica Elizabeth Blackbern je 2009. godine otkrila gen, kojemu je dala ime TA-65, koji ima mogućnost aktivirati telomerazu u stanicama i tako produžiti telomere, a time i život stanica. Za to otkriće, dobila je Nobelovu nagradu. S obzirom da su kod mlađih osoba telomeri još dovoljno dugi, ovaj proizvod se preporučuje tek nakon 40-te godine života.

VIŠE O FINITI pronađite ovdje.

8. REVITABLU

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jedini proizvod za koji ne možemo reći da je najbolji u svojoj kategoriji, iz jednostavnog razloga – na tržištu danas ni ne postoji sličan proizvod.

Biljna mješavina koja povećava broj matičnih stanica u organizmu. Ovaj je proizvod napravio kanadski znanstvenik, dr. Christian Drapeau, pionir u istraživanju matičnih stanica. Na razvoju ovog proizvoda je sa svojim timom radio 10 godina.

VIŠE O REVITABLU pronađite ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!