BEZ IZUZETAKA

10 stvari koje se parovima događaju prije seksa

26.04.2014 u 09:27

Bionic
Reading

Upoznali ste vrlo privlačnu osobu koja se čini kao materijal za vezu i seks. I što sada? Pravila izlaženja postala su jako komplicirana, ali čini se da većina ipak ima otprilike ista očekivanja

Istraživanje stranica Singles247.com pokazalo je da postoje univerzalne situacije o kojima novi parovi razmišljaju prije seksa te što i kada očekuju da će se dogoditi.

Pravilo od pet spojeva

Da, svi spominju pravilo od tri spoja, ali žene radije razmišljaju o pet izlazaka prije seksa, jer se tako osjećaju sigurnije. Bez obzira na to koliko je frajer privlačan, ne žele ostaviti dojam lake žene, ali ni čistunke koja previše pametuje.

Dva znaka pažnje

Ne, ne radi se o skupim poklonima. Ženama je potrebno znati da mislite na njih i dok niste zajedno. Ako dobiju male znakove pažnje, koji upravo to govore i specifični su samo po tome što ocrtavaju njihov karakter, onda su sigurnije da su dobro odabrale.

Polako s društvenim mrežama

Umjerenost u objavi raznih statusa i postova vrlo je važna. Pet poruka do tog važnog dana sasvim je dovoljno. Tako će svi znati da to nije samo prolazan flert, a on nije neku luđak koji je uhodi.

Dopisivanje putem SMS-ova i chatanje

Također treba znati mjeru. Nema goreg kada se on ne javlja i jedan dan, ali nekoliko poruka dnevno znak su požurivanja što nikako ne može biti dobro.

Telefonski razgovori

Da, razgovara se na svakom spoju, ali telefonski razgovori su dokaz da mu je stalo i samo se želi javiti te provjeriti kako je.

Tri filmske večeri

Prije prvog seksa dobro je malo se ušuškati pod dekicom i pogledati dobar film. I tako barem tri puta. No dobro, treći je put možda i trenutak za akciju, ali ako nije spremna, dat će vam na znanje.

Jedan buket cvijeća

Budite džentlmen i barem jednom donesite cvijeće, a da niste nešto skrivili ili imate skrivene namjere. Nema žene kojoj to neće biti drago.

Četiri izlaska na večeru

To su odlične prilike u kojima se možete bolje upoznati. Ako ste kod kuće, nehotice se mogu dogoditi krivi potezi i bespovratno upropastiti šansu za vezu.

Minimalno sedam strastvenih poljubaca

Po jedan na kraju svakog spoja i još pokoji da prorade strasti.

Pet otvorenih razgovora

Postoje razgovori koji su isprazni i ne znače ništa do veselog čavrljanja, a postoje oni u kojima s dvije rečenice možete otkriti tko ste. E, pa prije seksa, treba vam deset takvih rečenica da se stvori povjerenje.