4SOBE U ILICI

Yayine likovne radionice za male kreativce

23.01.2014 u 13:28

Bionic
Reading

Jadranka Ivaniš Yaya sa svojom likovnom skupinom KOLAŽ u četvrtak 23. siječnja u 17:30 započinje svoje gostovanje u kreativnom laboratoriju 4SOBE u Ilici 113

Yayine likovne radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta održavat će se svakog četvrtka u terminu od 18 do 19:30 sati u prostoru 4SOBE, a mladi kreativci pozvani su da im se pridruže u ugodnim druženjima.

KOLAŽ koristi materijale koji se na prvi pogled čine nepotrebnima i suvišnima, a često se bacaju jer ih se smatra bezvrijednima. Ova skupina odlučila je svoju maštu usmjeriti upravo na takve predmete i zabavnim i zanimljivim intervencijama učiniti ih poželjnima i praktičnima. Ukratko, njihov moto je recikliranje za kreativno investiranje!

Tema ovotjedne radionice, ujedno prve u ovom novom prostoru, zove se GOSTI IZ GALAKSIJE, a cilj je dobar provod za vrijeme kojega će se od plastičnih vrećica izrađivati svakojaka čudesa koja će polaznici ponijeti svojim kućama u kojima će naći svoje mjesto i novu funkciju.

Radionicu vode - Jadranka Ivaniš Yaya - akademska slikarica i Minja Maretić-Murtić – modna dizajnerica i diplomirana arhitektica.

Osim likovnih radionica KOLAŽA, kreativni laboratorij 4SOBE u samom centru Zagreba nudi sadržaje poput dramskih, plesnih i likovnih radionica za sve uzraste, od onih namijenjenih najmlađima pa sve do onih za odrasle.