TRI TEME

Uvertira u Sa(n)jam knjige u Istri na Portarati

07.11.2013 u 11:24

Bionic
Reading

U subotu, 9. studenog 2013., na pulskoj Portarati s početkom u 10 sati održat će se prvo predstavljanje, svojevrsna uvertira u predstojeći 19. Sa(n)jam knjige u Istri, koji će se održati od 5. do 15. prosinca 2013.

Od 10,00 do 13,00 sati na sajamskom punktu na Portarati ispred novog vizualnog identiteta dizajnerskog tima: Mauricija Ferlina, Vibora Juhasa i Matka Plovanića dijelit će se informativni letci o ovogodišnjim sajamskim novostima, koji će ujedno omogućiti i dodatni, uz uobičajeni, popust na kupnju knjiga od 10 %. Predstavit će se tema Vojvodina – Regija u regionu, uz glazbenu podlogu gosta ovogodišnjeg Sajma Borisa Kovača, vrsnog i svjetski poznatog vojvođanskog kompozitora i umjetnika. Roditeljima i djeci dijelit će se letci za poseban sajamski program pod nazivom Sveti Nikola na pulskom Sajmu.

Sa(n)jam knjige u Istri ove godine obrađuje tri teme: Socijalizam na klupi, Izlet u Rusiju (suvremena ruska književnost) i Vojvodina – Regija u regionu (suvremena vojvođanska književnost).

Tijekom studenog, osim ove, predviđamo još dvije "akcije" na kojima ćemo predstaviti i ostale teme, a sve kako bismo javnost upoznali sa složenim, bogatim i zanimljivim programom 19. Sa(n)jma knjige u Istri.