'TKANJE ŽIVOTA'

Predstavljanje knjige Mirjane Krizmanić

  • Autor: S. F.
  • Zadnja izmjena 04.11.2009 14:31
  • Objavljeno 04.11.2009 u 13:23
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Kako pronaći put do sreće i zadovoljstva, jedno je od pitanja na koje odgovara knjiga 'Tkanje života' autorice Mirjane Krizmanić koja će biti predstavljena 6. studenoga u 17.30 u knjižari Mozaik knjiga u zagrebačkom City Cenetru One

Dugogodišnja profesorica na Katedri za kliničku psihologiju Mirjana Krizmanić u svojem priručniku čitatelje vodi kroz životna raskrižja na kojima se često nalazi moderni čovjek. U djelo je utkala stručno znanje i profesionalno iskustvo, uz veliko razumijevanje za ljudske nesavršenosti i poštovanje prema čovjeku i njegovo pravo na izbor.

Mirjana Krizmanić rođena je i školovana u Zagrebu, gdje je na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta 30 godina vodila Katedru za kliničku psihologiju. Do početka Domovinskog rata u znanstveno-istraživačkom radu bavi se ispitivanjem smisla za humor i istraživanjima kvalitete življenja te konstrukcijom i razvojem mjernih instrumenata. Od početka rata protiv Republike Hrvatske njezin stručni i znanstveni interes usmjeren je na pružanje i organiziranje psihosocijalne potpore i pomoći ratnim stradalnicima te istraživanja psiholoških posljedica rata kod posebno ugroženih skupina - invalida i prognanika.

Osim autorice na predstavljanju će govoriti Sandra Pocrnić-Mlakar i Ivica Prtenjača.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi