Nagradni natječaj 'Svijet je možda stao, ali ne i mi'

Podijelite s nama vašu priču i uključite se u nagradni natječaj tportala. Osigurali smo vrhunske nagrade!

13.05.2020 u 12:45

Bionic
Reading

Naš novi svijet je svijet totalne povezanosti. Na tportalu i u Hrvatskom Telekomu oduvijek smo znali da nas tehnologija i digitalni alati povezuju te nam omogućavaju da učvrstimo veze, podijelimo informacije, ideje, rješenja, resurse, da funkcioniramo, pokažemo solidarnost, empatiju, pomognemo onima kojima je to potrebno

Mnogima među nama život se radikalno promijenio - radimo od kuće, mnoge aktivnosti na otvorenom zamijenili smo digitalnim sadržajima, školarci pohađaju nastavu izvan školskih klupa, a s bližnjima komuniciramo gotovo isključivo putem telefona i mnogih digitalnih aplikacija.

Upravo zahvaljujući stabilnoj i brzoj mreži, mnogim digitalnim uslugama, većoj količini besplatnog podatkovnog prometa i podršci koju i dalje pružamo 24 sata u danu, sedam dana u tjednu, omogućavamo svim našim korisnicima da i bez napuštanja svojih domova rade, komuniciraju, vole se i zabavljaju uz sadržaj online. Povezanost je ono što nam omogućava da se naši privatni i poslovni životi danas odvijaju potpuno na internetu. Kad smo povezani, sve je moguće.

Hrvatski Telekom i tportal.hr daju vam priliku da se kreativno izrazite i pritom osvojite neku od vrijednih nagrada!

Da biste ušli u izbor za nagrade, uključite se u naš nagradni natječaj, pošaljite kratku priču na temu 'Svijet je možda stao, ali ne i mi' - o životu u izolaciji, životu za vrijeme i nakon koronavirusa, opišite vaše 'novo normalno' – kako se nosite s ograničenim kretanjem, radom od kuće i svim promjenama uslijed krize zbog Covida-19.

Budite kreativni i napišite priču koja može biti zabavna, inspirativna, emotivna, tužna, radosna, zastrašujuća i nevjerojatna… Najkreativniji odgovori bit će nagrađeni vrijednim nagradama:

  1. Nagrada - Samsung Galaxy Note10 Lite DS black
  2. Nagrada - Samsung A71 DS silver
  3. Nagrada - Samsung Galaxy Watch Active2 LTE 40MM Steel Alu C.Silver

O pobjedniku odlučuje četveročlani žiri na čijem je čelu poznati književni kritičar i komparatist Ivan Tomašić. Diplomirao je portugalski jezik i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te je stalni kritičar portala booksa.hr od 2015. godine, a surađivao je i objavljivao na mnogim drugim hrvatskim i regionalnim portalima. Surađuje kao novinar na emisiji Prvog programa Hrvatskog radija 'Kutija slova' te povremeno uređuje prozu.

Pravilnik natječaja

Žiri se odlučio za priče Igora Ivka, Ivana Janče i Đurđice Stuhlreiter. Pobjedničke priče potražite ovdje