U TIRKIZNOJ BOJI

Ni Ljupka Gojić Mikić nije odoljela kaputu koji je osvojio srca trendseterica

10.12.2019 u 16:43

Bionic
Reading

Uspješna poduzetnica i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić može se pohvaliti besprijekornim modnim stilom, a ona jako dobro zna da su i ove sezone u modi takozvani teddy kaputi

Ljupka Gojić Mikić je pozirala na fotografiji objavljenoj na Instagramu u tirkizno plavom teddy kaputu, koji ne samo da je udoban i mekan, nego svojom upadljivom bojom podiže svaku odjevnu kombinaciju, ali i raspoloženje u tijekom sivih zimskih dana.

Rijetko koji model kaputa na modnoj sceni uspijeva ostati relevantan iz sezone u sezonu, što je uspjelo teddy kaputima koji su prošle zime zabilježili ogroman rast popularnosti.

Dječji šarm i predimenzioniran kroj teddy kaputa, čine taj model osobito atraktivnim u kombinaciji s s pojednostavljenim odjevnim komadima koji prate liniju tijela poput uskih traperica, što je kombinacija koju je Ljupka Gojić Mikić odabrala.

  • +2
Teddy kaputi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / face to face

Brojna dizajnerska imena uz pristupačne high street brendove i ove sezone trude se ponuditi mnoštvo inačica ovih hit kaputa čija modna dominacija u hladnijim mjesecima ne jenjava, a talijanska modna kuća Max Mara je sinonim za teddy kapute. Ako je suditi po fotografiji, Ljupka Gojić Mikić nosi upravo kaput te modne kuće čija je cijena oko 1600 eura, odnosno oko 12 tisuća kuna.