UVIJEK DOBRO RASPOLOŽENA

Sandra Bagarić s osmijehom na licu i u modnim komadima koje bi svatko želio imati

03.02.2024 u 20:17

  • +2

Sandra Bagarić

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Subotnju šetnju po zagrebačkoj špici nije propustila ni uvijek dobro raspoložena Sandra Bagarić, koja je s neizbježnim osmijehom na licu prošetala središtem gradu u elegantnom izdanju koje nije prošlo nezapaženo

Crvenokosa operetna diva i glumica Sandra Bagarić jednostavno zrači dobrim raspoloženjem, a ako itko zna formulu joie de vivre onda je to ona. I danas je u šetnji gradom plijenila pozornost svojim prepoznatljivim osmijehom, ali i modnim izdanjem kojim je dominirao predivan kaput na preklop u camel boji, koji je zaštitni znak talijanske modne kuće Max Mara.

Jednostavan vuneni kaput na preklop jedan je od onih komada koje se isplati imati u ormaru jer ćete ga nositi - zauvijek, nikad ne izlazi iz mode i nosi se uz sve. Ova divna boja savršen je kontrast sivoj i crnoj i uvijek odaje dojam luksuza.

Uz modni klasik Sandra je nosila mrežaste čarape i balerinke, koje su se posljednjih sezona vratile na modni tron, a njezine dolaze s potpisom luksuzne pariške modne kuće Dior. Riječ je o Diorovom modelu Miss J'adior od isprepletene crne kože, koja također krasi i njezinu predimenzioniranu torbu Dior Soft Shopping Bag.