sajam umjetnina

Lauba najavljuje novo izdanje 'Nesvrstanih'

01.06.2023 u 08:43

Bionic
Reading

I ove godine, od 1. do 4. lipnja Lauba najavljuje festivalsku atmosferu Art Fair-a 'Nesvrstani' uz umjetnine 14 galerija i 18 samostalnih izlagača među kojima su AAC International i Holon iz Austrije, Galerija Kibla i Galerija Y iz Slovenije, Contemporary Bosnia iz Sarajeva te najbolje domaće galerije poput Galerija Poola, Kolekcionart, Galerija Zen, Kranjčar, Barijera, Beck, Galerija S iz Koprivnice i Galerija Žitnjak

Cjelovitu listu izlagača pronađite na novoj web-stranici sajma www.nesvrstani.hr

Sajam umjetnina održava se u Laubi - kući za ljude i umjetnost šestu godinu za redom te organizator i ove godine najavljuje popratni glazbeni program u sklopu kojeg nastupaju bendovi Kensington Lima, The Siids i DJ Grumen. Panel raspravu o utjecaju umjetne inteligencije na razvoj umjetnosti i kreativnih industrija održat će udruga CroAI iz Zagreba. Pomno odabrane galerije i samostalni izlagači ponudit će najkvalitetnije radove među kojima se mogu naći domaća i strana djela modernih i suvremenih umjetnika, stoji u priopćenju. Radovi raznih formata, medija i tehnika te široke tematike zadovoljit će i najistančaniji ukus.

Art Fair Nesvrstani najbolji je događaj za sve one kojima idealan provod uključuje druženje, umjetnosti i glazbu a neizostavan je događaj za one koji su u potrazi za kvalitetnim djelom koje bi uklopili u zbirku ili izložili u vlastitom domu, dodaje se u priopćenju. Art Fair Nesvrstani rado posjećuju svi ljubitelji umjetnosti: od profesionalaca do pripadnika široke publike, jer svake godine pruža rezime najuspješnijih imena na trenutnom tržištu umjetnina te određuje buduće smjerove razvoja likovnog oblikovanja.