pogledajte

Je Veux u Diskontu: Glazba koja će vam ispuniti dan

10.11.2023 u 13:22

Bionic
Reading

Višestruka osvajačica Rock&Off nagrada Je Veux treća je po redu izvođačica koja osvaja Diskont. Inspiraciju za svoju glazbu ova talentirana vokalistica pronalazi u soul, jazz i elektroničkoj glazbi, a iza sebe ima zapaženi album prvijenac I Glow, koji dolazi u vinil izdanju

Je Veux, punim imenom Željka Veverec, u pratnji benda u Diskontu je izvela dva svoja singla, Loveable i I glow. Za kraj live nastupa ostavila je fantastičan mash-up cover Erykah Badu i Marka Morrisona.

Kako zajedno zvuče Sometimes i Return of the Mack? Poslušajte, pogledajte!

Izvor: Društvene mreže / Autor: n.n.

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Off. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Je Veux je treća po redu izvođačica u Diskontu, kojoj su prethodili riječki indie miljenici Jonathan te velikan s trap scene, Bore Balboa.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'