2024.

Miriiam s novim singlom 'Feather' najavljuje novi album

10.11.2023 u 11:30

Bionic
Reading

Miriiam, jedna od najpoznatijih izdanaka nove kantautorske hrvatske scene objavila je novi singl 'Feather'. Nakon prvog albuma 'Call Me Up' te prekrasnog ljetnog indie singla 'Mom Knows Best', ovaj singl utabava put za novi album kojeg očekujemo u 2024. godini

"Mislim da je ovo prikaz nekog krika na sve - apsurde, promjene, količinu informacija koje samo ulaze i ne pronalaze kamo i kako izići, alijenaciju, tupost. Krik ujedno govori i ništa i sve. Postavlja pitanja, ali ne nudi rješenja. Ovu pjesmu čujem otprilike tako", rekla je Miriiam.

I ovaj put je sjajnu atmosferu pjesme vizualno predočio njen stalni suradnik Pavle Kocanjer.

Izvor: Društvene mreže

Osim kritike, Miriiam je rado slušana i na digitalnim servisima, pa tako od objave albuma broji preko 250 000 preslušavanja samo na digitalnoj platformi Spotify, a njene pjesme dospjele su do SAD-a, Australije, Njemačke, Francuske, Nizozemske, UK-a, Brazila, Italije, Švedske, Španjolske, Portugala gdje su ih urednici radio postaja uvrstili u svoj program i rotaciju.

Miriiam je, osim publike, prigrlila i kritika te joj je novinarski Rock&Off žiri dodijelio nagradu Veliki Prasak za najboljeg novog izvođača godine.

Singl "Feather" u izdanju izdavačkih kuća Basic & Rough i Mudri Brk dostupan je putem svih digitalnih glazbenih platformi.