KRAJ SEZONE

Gavelline predstave po 20 kuna

29.05.2009 u 14:32

Bionic
Reading

Ulaznice za sve predstave koje su na repertoaru zagrebačke Gavelle u lipnju će tijekom manifestacije 'Gavella i Europlakat Fair' biti jeftinije

Na kraju ove sezone u GDK Gavella, kao i prethodnih godina, održava se već tradicionalni 'Gavella i Europlakat Fair', festival svih predstava koje su trenutačno na repertoaru kazališta u Frankopanskoj i koje se mogu pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna.

Festival započinje izvedbom predstave 'Majstor i Margarita' 5. lipnja, a završava predstavom 'Četvrta sestra' 20. lipnja. Na završnoj večeri bit će dodijeljene dvije nagrade - pokrovitelj kojih je i ove godine Europlakat d.o.o - i to najboljoj glumici te najboljem glumcu u predstavama premijerno izvedenima ove sezone u kazalištu Gavella.

U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: 'Kaligula', 'Brana', 'Ilijada 2001.', 'Život je san' i 'Slučajevi običnog ludila'. Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od 7 članova - 4 pretplatnika kazališta Gavella i 3 člana iz redova animatora kulture. Novčanu nagradu u iznosu od 10.000,00 kn dodijelit će predstavnik pokrovitelja, tvrtka Europlakat d.o.o.